| Cricy a întrebat:

Hei, deci iubitul meu e geaman. Dar gen nu conteaza asta ci ca el si fratele sau vor hamsteri. Si ma gandeam sa le iau de craciun dar vreau sa le iau 2 femele ca sa nu faca pui ca na, nu au cui sa ii dea. Intrebarea e: 2 femele de pitic rusesc se inteleg bine?

5 răspunsuri:
| armygirl a răspuns:

Din câte știu eu, având în vedere că sunt hamsteri pitici și nu vrei să achiziționezi 2 masculi, lucrurile ar trebui să fie destul de simple. Femelele nu ar trebui să se bată, în mod normal, având în instinct comportamentul acesta de "colonie".

Așa că, da, se vor înțelege bine. Multă baftă în surprinderea celor doi! big grin

| minrest a răspuns:

Traiesc in colonii, si nu accepta straini, asa ca trebuie sa iei mai multi. Daca moare unul, celalalt nu accepta un strain, nu suporte singuratatea asa ca moare si el.

| Cricy explică (pentru armygirl):

Merci!

| Cricy explică (pentru minrest):

Da, este intr-adevar surprinzator cimportamentul lor. Sa speram cu nu mor? Nu am chef sa mi se reproseze ca le am adus hamsteri bolnavi sau chestii.

| minrest a răspuns (pentru Cricy):

Ce sa fie surprinzator? Asa e natura, diversa. Animalele astea nu stau cate doua; vezi unde au o generatie numeroasa si ia-o. Sau ia hamsteri sirieni, cate unul la fiecare.