| Roxii12 a întrebat:

Hei din nou! Sunt cam stresanta, stiu. big grin Ce canise de amstaff stiti in apropiere de Cluj (nu sunt chiar din Cluj, in apropiere)? P.S. Sa fie de treaba. Multumesc anticipat puppy dog eyes

10 răspunsuri:
| EmYyYEmilian a răspuns:

Nu cred ca e

| RedNose a răspuns:

Te-ai uitat aici http://pitbullclub.ro/canise-amstaff-in-romania? Nu sunt in Cluj canise, dar poti face un efort sa mergi pana la Oradea, Deva, Baia Mare... daca iti doresti cu adevarat poti face lucrul asta.

p.s. eu am mers 300km sa-mi iau femeluta.

| Roxii12 explică (pentru RedNose):

Canisa din Baia Mare e de treaba? Nu merge site-ul afisat acolo. Am cautat pe internet dar nu gasesc site-ul oficial, nici facebook-ul. Cel din Baia Mare este cel mai aproape (86 km).Am stiut ca in cluj nu sunt canise.Eu nu pot sa merg sute de km pentru ca nu am sofer si nici carnet laughing.

| RedNose a răspuns (pentru Roxii12):

Nu are un nr de telefon? suna la nr ala.
o alta varianta e trenul, ai voie cu catelul, doar ca trebuie sa platesti jumatate de bilet si sa pastrezi igiena si sa nu deranjeze pe ceilalti calatori.

Nu are numar de telefon. Cand dau pe link imi spune ca pagina e suspendata. straight face

Fa-ti cont pe forumul pe care ti l-am dat si lasa comentariu daca stie cineva de canisa aia ceva.

Poti sa-mi trimiti poze cu catelusa ta? As vrea sa o vad puppy dog eyes

Vezi ca ti-am raspuns pe forum, al2lea raspuns, user Alleexxahappy

laughing Am incurcat Baia Mare cu Oradea... laughing Rusine mie... straight face

| violetajustme a răspuns:

Cainse doar de amstaff nu am auzit sa fie pe langa cluj...