| SpongeBobPantaloniTriunghiulari a întrebat:

Hei. Eu iubesc animalele foarte mult, uneori mai mult ca oamenii. Si de aceea am suferit mult dupa moartea hamsterului meu (ceea ce se intampla acum un an fara 2 zile).

Cand mama a vazut cat de mult am suferit,nu a mai fost de acord sa imi ia un alt animalut. Apropo,hamsterul se imbolnavise din cauza ei(neintentionat),dar ea credea ca a murit de batranete-dar nu a fost asa.

Acum, vreau sa stiu ceva: Cum pot sa o conving pe mama sa imi ia o pisica? (in cazul in care eu voi avea grija de ea)

Va rog!

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Buna!
Am avut aceeasi problema. Mie mi-a murit pisica si mai vroiam una ca sa acopar golul lasat de cea decedata. Am asteptat cateva luni insa intr-o zi pur si simplu i-am spus ca imi doresc din suflet un prieten de casa cu care sa ma joc, cu care sa vorbesc, etc ..Am incercat sa-i arat cat de mult iubesc eu animalele si imi doream din tot sufletelul meu de copil sa-mi ia un motanel sau pisica. Pana la urma, a inteles si nu am mai insistat deoarece m-am prins ca a inteles si numai ma trezesc intr-o zi ca vine verisorul meu cu o pisicuta in mana.I-am multumit prctic mamei ca ea ii spusese sa mi-o aduca. Deci secretul este sa-i arati cat de mult tii la animale si trebuie sa-i promoti ca vei avea grija de ele ca de ochii din cap.Eu sper sa reusesti. Ii mai poti spune ca ii vei face vaccin ca sa il aperi de boli si altele.Insa si din partea ta trebuie sa vina o contributie.Va trebui sa ai grija de ea, sa o speli, sa ai grija cand ii este foame, cand ii este sete si daca stai la bloc va trebui sa o inveti sa faca la nisip sau pe pampers( un fel de paturica absorbanta pe care animalele isi fac nevoile, se intind pe jos si ele vor face acolo insa trebuie mai intai invatate ca acolo este WC-ul lor ), sa te joci u ea, sa-i acorzi atentie si mai ales sa o iubesti! Succes! :*

13 răspunsuri:
| adriana3000 a răspuns:

Pai poti sa-i arati ca esti responsabila si ca ai trecut peste faza cu hamsterul si ca vei fii mult mai atenta iar daca va patii ceva pisica sa iti controlezi sentimentele! Incearca! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un final, va muri si pisica. Mai bine cumpara-ti o papusa.

| VivaPiniata a răspuns:

Si pisicile mor la un moment dat.Te vei atasa mai mult de mata, daca iti va lua. Pentru ca nu e langa tine 1-2 ani, ca un soricel. In jur de 15 ani va trai alaturi de tine. Deci, mai bine renunti la ideea asta.
Apropo, si eu am avut un hamster.Si a murit. Cam o saptamana l-am jelit si apoi am mers mai departe.
Mama ta iti doreste numai binele. Ascult-o.

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru VivaPiniata):

Stiu... dar fii atent/a. Bunica-mea are o pisica de 18 ani (birmanez). E foarte dragut. am stat cu el ion casa vreo 3 ani, apoi i l-am dat bunicii. Si acum stiu ca o sa sufar si dupa mata, dar macar o sa o am mai mult langa mine... puppy dog eyes sad

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru Konata):

Merci mult de sfat. Si eu sper ca voi reusi...dar vom vedea. Multumesc. happy:*

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru adriana3000):

Si eu sper, dar incerc si tot nu vrea. sad

| Konata a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

Cu placere si multumesc pentru fundita :*.

| VivaPiniata a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

Daca incerci sa-ti ineci amarul in alte animale, care vor muri la randul lor sau vor fi date, in cazul tau, atunci e egal cu 0.Nu mai bine iti gasesti tu un hobby sau iesi afara cu prietenii, in loc sa plangi dupa pisici? Ce zici?

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru VivaPiniata):

Ies afara cu prietenii, foarte des. Si sunt prietenoasa si toate cele laughing Doar ca vreau o pisica, la naiba! Sunt dragute, pufoase si jucause. Toata familia mea e de acord sa tin una in casa cu excepia mamei. Si mna. sad oh go on

| SpongeBobPantaloniTriunghiulari explică (pentru Konata):

Cu placere happy

| VivaPiniata a răspuns (pentru SpongeBobPantaloniTriunghiulari):

Atunci, urla si da cu pumnii in pereti, sari pe mama, trage-o de haine si adauga niste lacrimi false. Sigur va cadea in capcana.

| valentingb a răspuns:

Mama ta nu incearca altceva decat sa te protejeze,stii asta? Daca vei dovedi ca esti un pic mai matura decat atunci, si desi ai un suflet bun si desi esti emotiva,intelegi ca ciclul vietii include si nasterea si moartea, atunci poate o vei convinge. Daca vei purta cu ea o discutie serioasa, in care o vei uimi cu maturitatea ta, sigur te va lasa. Ii poti spune "uite mami, ma plictisesc acasa si vreau si eu sa am o ocupatie,sa mai am cu cine sa stau. Am sa am grija de ea si daca va muri sau va disparea,asta e,poate am sa plang dar am sa trec peste. De-acum am crescut si trebuie sa ma obisnuiesc sa fac fata la lucruri mai complicate." Daca ii spui ceva cam asa, rece si foarte constient, te lasa sa faci ve vrei. Totusi, de ce nu iei un pui pe ascuns? Ce o sa poata face, doar nu il arunca pe stradawinking

| AtateaConditii a răspuns:

Spune-i ca pisica e curata, face nevoile afara si e cumintica. Ii spui ca nu o sa mai plangi daca moare pisica, si ca dupa hamsterul ala ai plans aiurea, ca ai fost mic si bla bla. Si eu am avut un hamster si eu am plans dupa el si i-am jurat ca nu o sa il uit niciodata. Dar hamsteru ala cred ca nici nu stie ca existlaughing.