| Alllllexandra a întrebat:

Hei. Iubitorii de caini va rog sa cititi. Pe langa blocul in care locuiesc eu sunt foarte multi caini vagabonzi. Eu si cativa vecini ii hranim si le asiguram apa constant. Unul..este mare si maro si zici ca e coiot arata foarte infricosator si obisnuiam sa fug de el si el cand vedeam ca nu vreau sa ma apropii de el (nimeni nu il atingea de frica) plangea...adica scartaia. Si intr'o zi cand am fost sa le pun apa, el a venit la mine cu capul in jos, parea fricos si am pus mana pe el si de atunci parca m'a facut a lui, gen nu lasa alti caini sa se apropie de mine(asa face si unul mare si roscat). Mereu sunt gelosi. Cel maro mereu vine si imi dezleaga sireturile ca sa il bag in seamalaughing dar cand ma pun sa il mangai...incepe sa planga, se alinte gen se tavaleste dar in acelasi timp plange. Si cand ma ridic sa plec se uita la mine cu o privire fix si inceteaza cu plansul. Dar daca nu il bag in seama iar plange. De ce credeti ca plange atunci cand il alint? Oare incearca sa imi spuna ca sufera de ceva?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Storm1X a răspuns:

Probabil este asa frumoasa ca si cainele te iubeste. Si cainii au sentimente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa isi exprima multumirea.De fapt nu plange ci scheauna a multumire, a placere.Imediat dupa ce pleci, revine la starea lui.

| William a răspuns (pentru Storm1X):

Nici pe departe.