Poti sa iei totul in considerare, pana si o banala bacterie la nivel stomacal.Du-l la veterinar
Este doar o gripa. Administreaza-i Vitamina A.O gasesti in faramaciile veterinare
Salut, cred ca stiu la ce te referi, daca e mai vechi de 5-6 zile poate el sa fie file, da varsaturi si la oameni! E de la mancare in mod sigur. Nu-i mai da mancare veche.
Mama a zis ca era prospat muschiul ala, faceam o pizza si a inceput si el sa miorlaie asa ca i-am dat. Greata mi-a fost si mie dupa ce am mancat pizza dar el si-a facut program de vomitat deja.
Un criteriu important: muschiul facuse clisa? Mazga aia alba care se sterge cu un servetel? Sau era lipicios muschiul?
Nu, arata foarte bine.Am vazut si cum arata/miroase un muschi stricat si nu are nici-o treaba. Azi merg cu el la vet sa vad ce si cum dar nu a mai avut varsaturi nici ieri si nici azi. El stie ce nu i-a convenit, doar noua ne-a fost greata.
Da, asta a fost. Si m-a costat 100 de lei ca sa aflu ca a fost asta si nu probleme la ficat sau alte minuni ce a mai avut el.
Ehh... ma rog ma pricep putin la biologia pisicii si a iepurelui si putina experienta Un muschi stricat nu miroase neaparat si nu arata nici ciudat.
Singurul muschi stricat pe care l-am vazut a fost d-ala la folie pentru ca am uitat sa-l arunc dupa 48 de ore si-ti cam muta nasul la spate. De unde experienta aia?
Vorbesc serios, un muchi stricat nu miroase si nu are gust ciudat. Doar decat daca e stricat calumea, de 5-6 zile... In acest caz miroase cum zici tu.