| Ionelauser a întrebat:

Hei laughing pentru cei ce stiu intrebarea aia a mea cu,, cum imi conving parintii sa imi ia catel,, i-am convins. imi ia in august :* :O love struck
Ohappy big grin
Am ales rasa, Bichon Maltese.
am 2 intrebari
1. Fata sau baiat?
2. Dati-mi niste nume de catei si fete si baietii. potrivite pentru rase mici cu culoarea blanitei albe.
Multumesc! pa pa big grin 3happy

7 răspunsuri:
| Alexameaw a răspuns:

Hey ^_^ si eu am Bichon Maltese... pe micuta mea o cheama Jessica... ^_^
zic sa iti iei o fetita. cu fetitele trebuie sa fi atenta big grin
Nume dragute: Sara, Carola, Vanilla ^_^, Zuzulina, Rozalinda... ^_^

| csebuiet a răspuns:

Am si eu unul exact cum spui tu si e baietel iar numele lui e Teddy.winking

| Irinelos a răspuns:

Îți recomand fata. Așa am si eu. Nume de fete:Bella,Fluffy,Abby,Bailey, Elsa
Nume de baieti:Cadet, Bach, Alger, Dash

| AnnaChoco a răspuns:

Buna! Si eu am un Bichon Maltese. E baiat si il cheama Maty de la Matias. E o rasa fff draguta. Buna alegere...cat despre asta...sa fie fata sau baiat nu stiu...ce vrei tu.....inca o data... buna alegere! Si nici nu le cade parul ca la ceilalti catei...trebuie sa.i acorzi fff multa atentie si iubire si sa ai mare grija de blanita lui!

| kawaii69 a răspuns:

Bună. happy
1. Fată. Eu am o fetită bichon havanez si sunt foarte multumită. Recomand fetita deoarece băiatul, cat timp va fi mic, va face pipi pe...pereti. se va scapa foarte des, chiar si cu pampersul special ce se pune pe jos.
2. Pe a mea o cheamă Tara, te sfătuiesc sa ii pui un nume frumos, care sa o definească si...SCURT, pentru a se învață mai usor ca acela e numele ei.

Sper ca te-am ajutat.
P.S. recomand bochonul havanez, deoarece este singura rasa care nu lasa par, este mult mai jucăușă decat un maltez si de talie mai mică, insa daca tu vrei maltez...ia-ți maltez, probabil e mai pe gustul tau.
Sper sa ti cont de sfaturi si sper din tot sufletul sa il primești. Paa :3 :*

| Ionelauser explică (pentru kawaii69):

Hey, si bichon-ul maltese este de talie mica si nu ii cade parul, l-am ales deoarece nu-mi plac cum arata havanezi cand sunt mari si bichonii sunt albi tongue
ok mersi.

| AlmaTheAmstaff a răspuns:

1. Fată
2. Keira, Kinga, Shiwa.