1. Fa cum am facut eu, Vvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa roggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg frumosssssssssssssssssss
2.Nu incerca de prea multe ori prima varianta ca ti se incurca limba!
2. Ia un caine de la un prieten si fa-i proba cu el sa vada daca esti responsabil.
3.Frate/soro daca e primul tau caine, un rottweiler, e foarte greu cu el.
4. Daca e agitat, rottweilerul, dai sedative (asa face un prieten de-al meu )
Parintii au intotdeauna dreptate!---*au nevoie de un stapan adult, nu un copil, fara prea multa rabdare, caci sunt caini care fac numai ce le convine *rasa Rottweiler nu se creste si nu se dreseaza intr-un apartament *recunoaste doar un singur stapan(cel care reuseste sa-l domine), ceilalti sunt doar tolerati si multe altele! Documenteaza-te intai : http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=33413 si cauta in librarii cartea Rottweilerul
Mai bine ia-ti unul mai mic.Este cam mare ptr.apartament.Si mananca si mult.
Daca ei nu vor cu niciun chip sati ia un caine mare pentru apartament, nu cred ca ai sanse :-s, incearca sa-l iei mic ( pui ) si cu timpul se vor atasa :p. Eu toate animalutele pe care le-am avut le-am luat fara sa le spun alor mei :p sau trezit cu ele in casa si pana la urma leau acceptat ( in afara de pisici ) xD. Ar trebui sa te arati foarte incantat de noul animal gen sa fi mereu cu zambetu pe buze si alte din astea sa vada cat de mult iti doresti acest caine :p
1. fa si u ochii de catelus
2. ajuta-i la treaba(ma rog, cat au)
3. spune-le ca esti responsabil, in primul rand mai muncesti prin casa