| PRamona a întrebat:

Hei! Stiti niste solutii naturiste pe care le pot prepara acasa pentru a imi scapa catelul de purici? gen, cum am gasit pe net: lamaie pusa in apa fiarta. otet cu nu stiu ce,dar care stiti ca chiar functioneaza happy

Va rog,nu imi dati cu :roz marin, otet, lamaie sau lavanda pentru ca am caut pe internet si numai dintraste mi-a dat straight face

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Uleiul de eucalipt si cel de lavanda sunt cele mai bune, tot asta se folosesc si la zgarzile anti purici. Pui cate o picatura din fiecare dupa preferinta(uleiul de eucalipt miroase mai tare). Pui la ceafa si la baza cozii.
Succes!

5 răspunsuri:
| BiancaC23 a răspuns:

Pai du-te la o farmacie si intreaba sau cumpara ceva naturist big grin

| LadyMelian a răspuns:

Si ai incercat? Cam astea sunt igredientele principale : apa, otet, suc de lamaie. Altceva nu am ce sa iti zic pentru ca nu mai sunt alte metode.
Daca nu cumpara de la veterinar sampon antipurici.

| RedNose a răspuns (pentru RedNose):

Otetul amestecat cu apa se folosesc atunci cand cainele miroase urat, nu te ajuta in cazul asta.

| DianaGabureac a răspuns:

Fă-i o baie în apă cu rozmarin, apoi pune puţin ulei de eucalipt la ceafă. Fundă?

| Laura927 a răspuns:

Du-te la un pets hop si cumpara o zgarda nu te zgarci la bani, il fereste de multe lucruri precum capusele, ouale etc.
Si nu chinui saracu animal cu otet si nu mai stiu eu ce, o sa ii arzi pielea!