| Nayuky a întrebat:

Hei TPU, am auzit ca se gaseste bichon maltese si la 25 sau 350 de lei..se gaseste la pretul asta in sau pe langa Timisoara? Eu nu vad rostul sa dai 150 de euro cat costa in mod normal daca poti sa il iei la jumatate de pret si de restul sa ii iei tot ce are nevoie.
Dau fundita.

6 răspunsuri:
| 96SeB96 a răspuns:

In mod normal costa 200- 300 de euro...
si cauta si tu e asa de greu sunt o groaza de situri : www.tocmai.ro, www.okazii.ro

| Nayuky explică (pentru 96SeB96):

Am cautat si e cel mult 200 majoritate sunt la 150. dar sunt unii care am auzitc a si-au luat si cu 250 350 de la crescator sau din strainatate si daca se poate si asa chiar nu vad de ce as da mai multlaughing

| AnnaAnnne a răspuns:

Cu 25 sau 350 de lei o sa te alegi cu o corcitura si nu cred ca vrei astasad, oricum si 150 euro mi se pare putin pentru un catel de rasa pira, deci nu.ti lua un bichon la un pret f.ieftin ca e corcitura, nu te pacalihappy

| Nayuky explică (pentru AnnaAnnne):

Scuse am vrut sa scriu 250.pai am auzit ca din strainatate sunt mai ieftinu de pilda un yorkie e 400 de ron. oricum nu gasesc mai ieftini in Timisoara si pana in capatul tarii nu ma duc ca numai drumul dus o sa ma coste diferentalaughing oricum eu o sa imi iau pe la sfarsitul lui septembire dar vroiam sa stiu daca se gaseste.Pai tata mi-a zis ca imi i-a cu 150 de euro..cam asa este pretul oricum la ei, dar nu vad de ce as fi cumparat la pretul asta daca se putea mai mic. oricum daca gesesc la pretul asata o sa ii cer sa imi dovedeasca ca e bichon nu mai stiu eu ce si mi se face de 10 kglaughingMersi mult de ajutor^.^^.^

| AnnaAnnne a răspuns (pentru Nayuky):

Nu ai pentru ce cand am fost in targ sa-mi iau doi iepurasi erau multi bichoni care erau la 80 de lei, semanau perfect cu un bichon de rasa pura, dar sunt 100% convinsa ca atunci cand vor creste isi vor schimba infatisarea si vor arata ca un caine maidanez.Eu am dat pe catelul meu 300 de euro Golden Retriever, cam astea sunt preturile, ca sa.i cumpar pedigree.ul mai trebuia sa dau inca 300 de lei

| Nayuky explică (pentru AnnaAnnne):

Actul de pedigree m aflat si eu ca este 55 de lei astia care vand caini ne taxeaza in plus..am intrat pe un forum unde toti se plang de canise si au spus in ce conditii se cresc puii si pe langa asta mai sunt si scumpi.
pe siteul asta poti verifica eu nu am intrat dar a zis cea de pe forum:
http://www.ach.ro/tarife.html
sincer nu vad de ce as da atatia bani pe un caine daca nu e cazul..eu inteleg ca trebuie sa ma asigur ca e bichon cand il i-au ca din cate am citit m-i s-a facut rau si ala de la care imi voi cumpara va fi verificat ca de NSA:))o sa verific conditiile unde a crescut si inclusiv daca e de rasa si parintii vreau sa ii vad si valabilitatea vaccinurilor..etc pentru ca asa ne-a sfatuit fata aia pe site ca e mai sigur sa iti iei caine