| BurnRetards a întrebat:

Hei tpu...am de vreo luna un pui de perus (e femela). Era foarte energica...pana in dimineata asta, acum parca e paralizata nu se misca prin colivie.dar daca o scot afara si o imping se misca cat de cat, a inceput sa faca p diaree parca e apa galbena. Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| alexax a răspuns:

Duo la un medic veterinar.

| T7uk a răspuns:

Duo la veterinar ca daca nu o so mierleasca. Iai dat cumva salata uda?

| Alecsander98 a răspuns:

Posibil a racit si are diaree. Eu ti-as recomanda sa o duci la veterinar sau sa ii cumperi de la veterinar niste vitemine( de pus in apa ) sau altele (nu stiu ce sa-ti recomand deoarece nu am avut inca probleme cu perusii mei). Cel mai sigur ar fi sa mergi la un veterinar, sa ii spui ce simptome are si stie el ce trebuie sa faca.

| BurnRetards explică (pentru Alecsander98):

I-am cumparat si de ala da acum are o problema cu piciorul....nustiu cum dar intr-un fel bate cu el de pamant ca si cum si-ar pierde echilibrul.Ma sperie.Dar problema cu diareea s-a rezolvat

| Alecsander98 a răspuns (pentru BurnRetards):

De asta nu stiu ce sa-ti zic deoarece nu mi s-a intamplat asa ceva. Poate s-a lovit la picior sau este ametit. Nu stiu ce sa zic. Poate ti s-a parut tie. Mai asteapta si alte raspunsuri deoarece nu sunt chiar asa expert.