| mariusQ a întrebat:

Hei TPU, am nevoie de un sfat in legatura cu comportamentul unui ciobanesc german, e fetita, si are 3 luni.Am luat-o de la 6 saptamani si s-a obisnuit repede cu mine si cu familia mea dar acum cand a mai crescut nu mai e la fel de sociabila cu strainii ca inainte ..doar cu mine si cu cei din familie. daca intra cineva in curte si e strain fuge de el sau latra ...la varsta ei mai mult fuge dar ma tem ca daca o sa creasca nu o sa fie deloc incantata sa intre cineva stain in curte si o sa se lase cu ambulanta si spitalizare ( nu ca nu mi-ar placea happy ..pana la urma e caine de paza ).Cum o pot face mai sociabila, exceptand ideea cu plimbatul ..am plimbat-o peste tot si am dus-o sa se joace cu copiii, sa o mangaie din cand in cand vreun prieten si tot asa e ..ma accepta doar pe mine si ma iubeste enorm.E posibil ca asta sa fie carcaterul ei ..insa daca ati avut o situatie similara scrieti-mi. Multumesc

Răspuns Câştigător
| dayly5991 a răspuns:

Asa trebuie sa fie.Ai vrea să-ti intre toata lumea in curte chiar si hotii? Poti să-ti pui o placuta la strada sa avertizezi ca ai câine rau.Sunt de cumparat. Daca musca pe cineva străin tu l-ai avertizat

1 răspuns:
| mariusQ explică (pentru dayly5991):

Perfect