| MissIoana2002 a întrebat:

Am o problema,acum cateva luni catelusa mea a fost furata de cineva si am recuperat-o. Acum doua zile a luat-o din nou cineva, si am gasit-o dar era cu un om care o tot striga si ea il asculta, mai mult ca pe mine. Acel om s-a enervat ca am luat-o inapoi. Si ieri seara am auzit ca la poarta era cineva care o striga din nou pe nume si ea sarea pe poarta si se juca. Dar cand am deschis usa nu mai era nimeni acolo. Va rog ajutati-ma ce sa fac? O iubesc foarte mult si nu vreau sa o pierd din nou.
P.S. scuzati-ma daca am gresit categoria.

Răspuns Câştigător
| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Cel mai indicat este sa te duci la politie si sa-l reclami. Asta este caz de furt si trebiue pedepsit. Daca te agreseaza cand ii spui ca este cainele tau, suni la politie...il va cerceta si pentru agresiune. In orice caz, cand il mai vezi, suna la 112.
Incearca sa ti catelusa in casa o perioada, pana se va obisnui din nou numai cu tine.
Mult mult succes!

4 răspunsuri:
| kiss21 a răspuns:

Ar fii bine sa vorbesti cu acel om. Cine este? si ce vrea? spune-i ca este catelusa ta si ca nu e frumos sa ti-o tot ia. in plus, nu stiu cum poti sa o faci pe catelusa sa te asculte pe tine mai mult, dar cea mai buna modalitate este sa vorbesti cu acel om. Poate si el are o catelusa la fel, si crede ca este a ta. Nu stiu ce sa-ti mai zic, sper sa te ajute raspunsul meu! :*

| CautNume a răspuns:

Vorbeste cu omul acela si, daca poti, tine-o in casa pana te intelegi cu cel ce vrea sa o ia.

| MissIoana2002 explică (pentru kiss21):

Nu pot sa vorbesc cu el, si nu are o catelusa la fel pentru ca a furat-o de la noi si a spus ca o iubeste si tot felul de prostii. Tatal meu a vorbit cu el dar nu intelege.

| kiss21 a răspuns (pentru MissIoana2002):

Atunci inseamna ca omul are probleme psihice. nu stiu oh go on