Pai incerca sa ii dai tu din mana mancare si apa cu ceva biberon sau sa ii aduci castronul lanag el si cred ca is va reveni daca il vede medicul si el iti poate da sfaturi mai bune, un caine a fost calcat de masina si nu mai manca si tot e in viata deci cred ca isi va reveni. Bafta!
Da-i mancare din mana si umezestei gura cu un tifon ud sau adui apa langa el daca bea singur.Fi alaturi de el si eu cred ca se va face bine.Bafta
Nu te sfatuiesc sa-ti mai iei vreodata caine. Unul mort este de ajuns.Te rog eu nu mai omori inca 1000!
Asa ceva nu se intampla daca tineai cainele in casa sau in curte.De ce l-ai lasat sa se plimbe creanga pe strazi, unde sunt n pericole? Cainele se tine langa tine, ca din asta e al tau si depinde de tine!
Era caine de curte deci trebuia tinut in curte! Nu in lant, nu in tarc (pe acestea le-as recomnda pentru tine), pur si simplu lasat liber in curte! Asta presupunand ca ai gard la curtea aia. Daca nu, trebuia sa-ti pui unul.Asta si ca sa nu te trezesti cu gainile furate sau mancate.
Iti doresc sa ajungi exact ca si cainele