Recomandarea mea e sa o iei in casa cel putin pentru o saptamana daca ai tai sunt de acord.
La partea cu ingrijitul nu este dificil, ii fierbi lapte in fiecare zi apoi ii lasi putin la racit, sa aiba 3 boluri speciale care sa fie intotdeauna pline, 2 pentru laptele caldut - una pentru apa (proaspata pe fiecare zi si asta) iar a 3 - a pentru mancare speciala de pisicute, pot fi produse speciale din gama `junior`.
Daca ai camera ta pune undeva intr-un colt un cosulet mic de caine/pisica, sau macar o paturica sa aiba un loc mai comod unde sa doarma.
Tavita cu nisip sa mai aiba, de recomandat in baie.I-o cureti in fiecare zi, cu o lopetica indepartezi deseurile si nisipul "impur". Cand vei face curatenie in tavita sa nu uiti ca acel nisip se sorteaza, nu se arunca tot odata, ca-i risipa.
Ce ar mai fi...ai grija de ea, e inca prea mica si se poate rani/accidenta destul de usor.Sa fii atenta la ea si nevoile ei.
Ah, da, si cel mai important LA VETERINAR imediat dupa ce o pui putin pe "picioare", eu am dat asa estimativ o saptamana.
L-ai luat acasa? trebuie sa-l iei altfel moare.
Dupa, trebuie doar sa iei mancare pentru baby cat de la pet shop si nisip pentru pisici si o litiera in care sa isi face nevoile. Toate astea la gasesti la pet shop.
Din cand in cand ii mai iei si laptic pana creste mai mare.
Ii dai 3 mese pe zi de mancare pentru baby cat, recomandarea mea e sa fie de la Royal Canin pentru pisici.
Nu e deloc greu sa ai grija de o pisica. Eu am multe pisici unele crescute de cand aveau cateva saptamani. Daca mai ai intrebari poti sa-mi trimiti mesaj si o sa-ti raspund.
Scuze nu am reusit sa vad intrebarea pe care mi-ai adresat-o in privat referitor la mancare. poti sa o repeti aici?
Nu este greu sa ai grija de un pisoi. Este suficient sa ii dai mancare speciala pentru pisici sub un an si sa ii oferi multa iubire!
Alenira întreabă: