Buna.
Niciodata daca face scaun moale nu este bine, asa se deshidrateaza si nu asimileaza nimic ce mananca. Plus ca e pe el in doare burtica, deci nu prea o sa iti mai manance si asa o sa slabeasca foarte mult.
Te-as sfatui sa te duci cu el la un veterinar, poate sa aiba probleme cu stomacul dar si o boala.
Incerca sa ii dai ceai de menta neindulciut cu apa ( pui un pic de ceai in apa de baut) si orez fiert cu un pic de carnita fiarta nesarata ( asa o sa manace orezul), daca tot nu e mai bine, fuga la veterinar pana nu se agraveaza si mai tare.
Eu am 2 caini, iar la unul mi s-a intamplat la fel...
Sfatul doctorului:
Lasa-ti-i mancarea undeva si nu-l mai siliti cu nimic. va veni el singur sa manance.
Rezultatul:
acum mananca singur
Asta inseamna ca nu putem face nimic pentru el? Poate fi ceva grav iar noi ne comportam ca si cum nu me pasa de el?
Daca faceam cum ziceai tu imi murea acum 1 an cainele cand avea aceleasi simptome, deoarece avea probleme cu stomacul si se deshidrata si organismul nu putea sa asimileze nutrientii, si mi-a slabit 3 kg in 3 zile.
Nu stiu ce medic veterinar ti-a recomandat sa il lasi sa aiba diaree fara sa ii faci nimic, dar sigur e veterinar doar cu numele.
Fa-i o deparazitare interna.Si nu ii mai da conserva cand are diaree! dai alimente tari, alimente care sa inchiege stomacul.Fa-i si un ceai de menta neindulcit.
L-am dus la veterinar ieri si i-a dat pastile pentru diaree, pe care trebuie sa le ia doar cand face scaun moale... legat de pofta de mancare si eu si veterinarul zice ca poate s-a saturat de boabe daca mananca conserva.