| Rotaru_Sebastian_1992 a întrebat:

Hei TPU cine ar castiga o lupta dintre un amstaff si un pitbull? Argumentati va rog. P.S: intreb doar din curiozitatelaughing

11 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

În mod clar ar câștiga pitbullul. Și e mai agresiv când vine vorba de bătaie.

| enrique81 a răspuns:

Rottweiler happy

| MistretulPufos a răspuns:

Hmm depinde de greutatea individului, rottweilerul e mai puternic, dar amstafful e mai agil si are rezistenta mai mare, as paria pe amstaff, e o decizie grea

| alexamarti15 a răspuns:

Pitbullul pentru ca este mai agil ca amstafful, dar depinde acum si de individ, stilul de viata, hrana pe care o primeste.

| MistretulPufos a răspuns (pentru MistretulPufos):

Scuze nu am vazut pitbullul happy, presupun ca pitbullul sau amstafful, dar as paria tot pe amstaff

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut eu spun ca pittbull-ul e mai tare deoarece ataca la gat si o data ce a prins victima nu ii da drumu pana nu moarewinking, si nici amstaff nu e caine de aruncat si el este tare se tine bine cand vine vorba de bataie happy dar luptele de caini sunt ilegale. eu detin un pitbull un mascul de 1 an happy si e cuminte happy l-am invatat cu lumeawinking e prietenos, recomand, daca vreti caini de lupte invatatii cu lumea nu il tineti inchis ca mai rau faceti happy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amstaff în mod sigur...

Pitbulii sunt agresivi.
Nu și foarte puternici.

| NoFeelings a răspuns:

Depinde,deoarece ambii muscatura foarte puternica..Depinde daca sunt rasa pura, daca sunt antrenati, varsta, sex etc. o

| Rotaru_Sebastian_1992 explică (pentru OnuOnulică):

Si ce daca e agresiv?

| Rotaru_Sebastian_1992 explică (pentru OnuOnulică):

Si ce daca e agresiv?
si eu am un coleg in clasa care sare la bataie da si-O ia de la toti

| RayBoy a răspuns:

Pitbull-ul pentru ca are maxilarul mai puternic!