O pisica nici odata nu se simte singura deoarece ea stie cun sa se joace, nu ca un caine care are nevoie de atentie mereu. Uite, eu am o pisica care are 2 ani si stau la bloc, cand plec la scoala si stau 6 7 ore, o gasesc dormind sau sta in locul ei de joaca. Un sfat ar fi, daca iti vei lua o pisica mica de cateva luni, ti as recomanda sa li oferi atentie timp de aprox 1- 2 luni, pana cand se acomodeaza cu noul cămin, daca va fi mare, se acomodeaza mai greu, cam in 2 -3 luni asa ca, daca nu vrei sa sufere de plictiseala ti as recomanda sa li iei un loc de joaca pentru pisici, in care nu se plictisește. IN rest daca vrei 2 pisici achiziționează le de la acelasi stapan, nu de la oameni diferiti deoarece nu se vor intelege, iar daca ai o pisica si vrei sa mai iei alta, iti recomand sa o iei cand are cateva luni.NU ANI, deoarece se vor bate
Chiar nu aveți ce face cu banii? Mai bine i-ați dona pentru spitalul de oncologie pentru copii care este in construcție in București.
Eu hrănesc un pisoi care este abandonat de foștii stăpâni, dar ma costa, desi nu zilnic il hrănesc. Fiind la tara se mai ocupa el si cu vânatul. Dar sa ma oblig sa întrețin inca doi pisici si inca in casa, departe de mine lucrul acesta, macar ca iubesc animalele. Mai hrănesc când am cu ce si niste câini ai unui vecin care nu are nici el ce manca darămite câinii. Si are vreo cinci.
De unde știi că nu am donat deja?
Fiecare face ce vrea cu banii lui. Și vreau mai multe tocmai pentru că iubesc animalele mai mult decât iubesc oamenii.