| aNdRaSkUmPy a întrebat:

Hei TPU... Îmi doresc foarte mult un bichon maltez, iar in câteva luni îl voi primi. Cum ar trebui să îl îngrijesc? (adică la cât timp va trebui spălat, hrănit, etc.)
Dau fundă celui mai bun raspunswinking

Răspuns Câştigător
| IrishCream a răspuns:

Buna! Am si eu un bichon Maltez de 3 ani se ceva, deci presupun ca iti pot da niste sfaturi! In primul rand trebuie sa il "inscrii" la un medic veterinar, care sa il aiba in vedere! Apoi. cu hranitul eu ii pun mancare de 3 ori pe zi dar nu mananca mult! Daca e mic (6 saptamani cam asa) ii poti pune doar 10 boabe de mancare pentru caini cu foarte putina apa ca sa le inmoaie pentru ca ei la varsta aia nu au dinti, tot de 3 ori pe zi! Cu spalatul, la o luna e cel mai potrivit! Bichoniul maltez are nevoie de multa distractie si miscare dar nu trebuie solicitat foarte tare! Trebuie sa il inveti de mic cu periatul si cu spalatul! Sper ca te-am ajutat! Funda?

4 răspunsuri:
| IrishCream a răspuns (pentru IrishCream):

Aa si ii poti da sa manance dar cand mai creste putin, orez cu putina carne, un ou fiert, morcov fiert etc. Iti va spune veterinarul ce si cand ii poti da! happy

| BarOsanu99 a răspuns:

Uita-te pe catei.ro sau intreaba un veterinar
bft!

| naomi11 a răspuns:

Trebuie spalat cel mai recomandat o data pe luna. De hranire, cand e pui de 3 ori pe zi iar cand e adult de 2 ori pe zi.
FUNDA?