Sau sa raspunzi la intrebarii pe TPU.
Sa incerci sa ajuti oamenii.
Dupa parerea mea ar fi un lucru frumos.
Pa!
Foarte bine...
Fa-ti cont pe elance, ia testul de Technical Writing si mai discutam dupa aia. (https://www.elance.com/s/kodrutz/) Ai publicat ceva in engleza pe undeva pe net? Ai participat vreodata la dezvoltarea unei comunitati online? Joci jocuri online/ce joci/ce ai jucat?
Am avut o scurta vreme un site despre poluare in intrega lume, dar nefiind vizulatizat de nimeni, l-am sters imediat...
Citi ani ai?
15
Nu stai prea mult online din ce vad, sau nu pe TPU. N-as putea zice ca e ceva rau. Cum stai cu engleza scrisa? Posibil sa am ceva pentru tine, dar depinde de mai multe chestii.
Stau foarte bine la engleza in general.... Nu prea am stat saptamana asta pe net, ppentru ca am fost cateva zile racita, am lipsit de la scoala si a trebuit sa recuperez, asa ca nu am avut timp...
Propunerea mea sa citesti si sa incerci metoda de citire rapida.
„Daca oamenii ar invata sa mearga si sa vorbeasca asa cum sunt invatati sa scrie si sa citeasca, toata lumea ar schiopata si s-ar balbai"– Mark Twain
Eu zic sa iti faci un hobii cu animale o fundatie! online sau reala gen, Rai de animale, sau, Razele comapanionilor!
elenapurice întreabă: