| RappMusicc a întrebat:

Ma scuzati ca tot intreb de cateva zile intruna de rase de caini! Dar acum vreau sa ma lamuriti pentru FUNDA :X! Am aflat ca cineva are o Achita de aia care trebuie sa fete am cateva intrebari! Am inteles ca nu e chiar de paza dar e rea! Ce spuneti sa iau Achita? Vara trebuia sa o tin la fel ca pe un Husky sau nu e chiar asa de rau? ( Ca am vazut ca seamana putin) Vreau cateva detalii! :*:*
Funda!

Răspuns Câştigător
| Julyanne a răspuns:

Nu te speria.Nu e greu de intretinut.Totusi nu uita ca un caine are nevoie mai mult ca orice de iubire din partea stapanului!

10 răspunsuri:
| dracusorvoinic a răspuns:

Nu ai treaba cu ea..este o super rasa de caine.big grin..si este si usor de intretinut,. fundabig grin

| PiTbuLuL a răspuns:

Nu e usor de intretinut nu e asa agresiva si nici husky nu sunt caini greu de intretinut am vazut si vara husky pe o caldura groaznica si nu au patit nimic.

| GoodLuck10 a răspuns:

Heii happy
Achita este un caine foarte frumos love struck. Dar vara, pentru ca are mult par, ii este foarte cald. In rest, poate fi un bun prietenwinking.
Sper ca te-am ajutat happy.

Răspuns utilizator avertizat
| FollowYouFuckingDreams a răspuns:

Din cate stiu eu, Akita Inu este rasa cea mai apropiata de lupi. Deci sunt un pic agresivi, insa crescuti corespunzator nu cred ca ai avea probleme. In ultima vreme s-au raspandit, am vazut foarte multi Akita in Romania, deci cu putin efort, nici ingrijirea lor nu ar trebui sa iti creeze probleme, se adapteaza usor. happy
Daca ai conditiile necesare pentru a creste un caine de talie mare si foarte energic, ti-l recomand! Succes! ^^

| RappMusicc explică (pentru paulutz):

Nu e! Nu mai te baga daca nu stii! Are cineva si e cuminte! Dar eu chiar vreau sa fie putin rea! Asa ca nu ai funda! Daca dadea raspuns corect iti dadeam!

| RappMusicc explică (pentru FollowYouFuckingDreams):

Nu merge sa iti dau Funda! Tie ti-as da!

Răspuns utilizator avertizat
| EnglandGB a răspuns:

Uite acest caine iti place? http://www.youtube.com/watch?v=Ogmam8qIOPU

| shihtzujunior a răspuns:

Poti sa iti iei akita inu, sa stii ca nu e agresiv, dar e mare.