La magazinele naturiste se gaseste otet din mere cu miere. Sub nici o forma nu pune otet de la alimentara fiindca poate fi in cele mai multe cazuri falsificat chiar daca scrie ca-i din vin pe el.
Asta ca recomandare de urmat privind otetul, lucru sigur, insa in ce priveste efectul la iepuri habar n-am, imi pare rau, pana acum n-am mai auzit.
La oameni spre exemplu are rol in curele de slabit, poate diminueaza din grasimi fiind iepuri in captivitate care nu prea misca...
Am si eu otet de mere dar nu cred ca ii cu miere trebuie sa aiba neaparat miere?
Nu trebuie dar din pacate ala e sigur, si e pur si simplu o marca ce se comercializeaza la magazinele naturiste. Cred ca adaosul de miere ii mai ia din tarie sau e adaugat in procesul de fermentatie a merelor direct nu stiu. Exista otet de miere obisnuit prin supermarketuri parca dar eu n-am incredere ca nu e falsificat. Pe unele scrie de ex cu aroma de mere, clar e fals
Da dar am eu facut de mine acasa otet de mere ii fara miere pot sa ii pun asa sau sa ii pun si o lingura de miere?
Sincer nu stiu ce sa-ti spun, daca n-a iesit prea tare nu cred ca mai e nevoie.
Deniissel întreabă: