Buna! . In primul rand vreau sa spun ca ma amuza felul in care ti-ai descris motanul ). In fine, si motanul meu manca foarte mult inainte, pana a ajuns sa fie mult mai gras decat trebuie asa ca am inceput sa-i dau jumatate din portia normala de mancare, si usor usor, va revenii la greutatea normala . In cazul tau, daca iti mai cere de mancare, poti sa te joci cu el si sa-i dai o,, rasplata'' pentru al satisface.
Sper ca ti-am fost de ajutor. :d
Animalele mananca in general mai mult de cat au nevoie. Instinctul le spune asta in ideea ca mai tarziu s-ar putea sa nu gaseasca mancare. Motanul tau in schimb are mancare la discretie si el inca nu a invatat asta. Trebuie sa-l mai infometezi din cand in cand si sa-l pui sa faca miscare. E un animal activ sau doarme toata ziua?
Cine te pune sa-i dai atat de mancare? Intereseaza-te cat ar fi o portie normala pentru varsta lui.
Si mie mi s-a intamplat.Esti sigur sau sigura ca este motan.Pentru ca pisicile femele cand sunt gata sa fete mananca mult ca sa-si hraneasca puii in burtica.Incearca sa-i apesi sau sa asculti pe burtica lui sau a ei sa vezi daca se aud pisoiasi. Daca nu te lasa sa-i atingi burtica si da cu laba spre tine inseamna ca are puiuti.Altceva nu prea mai stiu bafta.
Depinde cat de mult mamanca daca mananca pe zi cam o cana medie e foate rau ar trebui sal duci la medic
Nu-i mai da de mancare asa mult pentru ca daca continua asa mult timp cred ca poate muri.