Foloseste doar solutii speciale destinate câinilor, impotriva parazitilor externi, nimic altceva, fiindcă îți ucizi catelul
Era o soluție pentru capuse iar purici au murit instant, cățelul pare super ok
Este super bine, l.am clătit toate cele
Totusi, cum ii spune solutiei?
Căței au purici. Mai ales în perioada asta, când e cald. Căpușe, purici, acum e perioada lor. Dacă cățelul e maidanez cel mai bine e sa îl duci la veterinar sa ii facă un control sa știi sigur ca e sănătos și poate sa ii dacă vaccin. Cauta ca sunt produse pentru purici, aveam un motan și le-am folosit.
Mai copile inconstient, "cățelul a plâns super mult". Inseamna ca are ceva grav, sau i-ai facut tu cu solutiile tale. Mergi numaidecat cu el la veterinar.
Dacă aș putea ti as trimite poze sa vezi cum arată si cum arată acum, avea răni, i se simt coatele era super murdar si avea pur si simplu o mulțime de purici acum este perfect i.am făcut baie este alb ca un fulg de nea, incerc sa i ofer o viață cat mai buna posibilă, pur si simplu am folosit soluția aia, pe moment dar acum nu mai are nici un parazit este super
Du-l cat de repede posibil la un veterinar sa iti spuna ce e de facut, cu siguranta nu ai vrea sa mutilezi animalul