Du-l cat de repede posibil la un veterinar sa iti spuna ce e de facut, cu siguranta nu ai vrea sa mutilezi animalul
Căței au purici. Mai ales în perioada asta, când e cald. Căpușe, purici, acum e perioada lor. Dacă cățelul e maidanez cel mai bine e sa îl duci la veterinar sa ii facă un control sa știi sigur ca e sănătos și poate sa ii dacă vaccin. Cauta ca sunt produse pentru purici, aveam un motan și le-am folosit.
Foloseste doar solutii speciale destinate câinilor, impotriva parazitilor externi, nimic altceva, fiindcă îți ucizi catelul
Era o soluție pentru capuse iar purici au murit instant, cățelul pare super ok
Mai copile inconstient, "cățelul a plâns super mult". Inseamna ca are ceva grav, sau i-ai facut tu cu solutiile tale. Mergi numaidecat cu el la veterinar.
Dacă aș putea ti as trimite poze sa vezi cum arată si cum arată acum, avea răni, i se simt coatele era super murdar si avea pur si simplu o mulțime de purici acum este perfect i.am făcut baie este alb ca un fulg de nea, incerc sa i ofer o viață cat mai buna posibilă, pur si simplu am folosit soluția aia, pe moment dar acum nu mai are nici un parazit este super