Pai..Sa-i dai ce mananci si tu, fierturi, cat mai putin mancare ``speciala`` de caini, pentru ca au chimicale, coloranti toxici si sunt pe baza de cereale, fara ceva nutritiv. sa nu ii administrezi injectabil nu stiu ce ``medicamente`` sa nu faca tumori ca efect secundar la 2-3 ani dupa administrare. Vrei sa prinda 15 ani, nu 6. Sa-l plimbi des, e fericit la plimbari, sa alerge el, sa se imprieteneasca cu multi caini. Al meu avea multi prieteni care veneau la gard, ii simtea dupa miros, cand intrau pe ulita, de la 30 m distanta. Se jucau impreuna, unul pe o parte de gard, altul pe alta parte de gard, si nu conta ca erau specii diferite. Daca e gata dresat, cred ca stie multe chestii, depinde ce curs a facut.
Crezi ca am inventat eu? Asta mi-au spus veterinatii. Aia INDEPENDENTI, nu cei platiti pe ascuns de companiile producatoare de mancare si de medicamente pentru animale Acum 25 ani nu exista mancare de animale in Romania. A aparut dupa 1995. Cu ce crezi ca traiau cainii nostri? Dar o explicatie pentru durata lor lunga de viata crezi ca gasesti? Stii ca acum cainii si pisicile au viata mai scurta cu 40% decat acum 25 ani?