| Andreea213 a întrebat:

Vreau sa-mi iau un golden retreiver. Am citit ca daca se ataseaza de tine si ii lasi singuri se vor simti neglajati, sau daca nu ii lasi sa fie mereu langa tine. Este vreo problema daca sta singur cat timp eu sunt la scoala si daca nu va avea voie in casa (il voi tine pe hol)?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CuriousStuff a răspuns:

Golden Retriever-ul e un caine de talie mare, problema nu o sa fie ca o sa-l lasi singur, ci faptul ca o sa stea pe hol, e un caine energic si fiind si mare cel mai bine ar fi sa aiba o curte destul de mare in care sa se poata juca, daca nu va trebui sa-l scoti afara de mult mai multe ori decat ai scoate un caine dintr-o alta rasa, fiind si mare si jucaus/energic. Daca ii dai voie doar pe hol nu o sa-i priasca foarte mult, doar daca nu cumva ai un hol de cel putin 30-40mp.
Si eu vreau un golden, dar faptul ca stau la bloc ma opreste sa-mi iau, pentru ca stiu ca nu o sa ii pot asigura spatiul necesar unui asemenea caine. Mai bine un caine mai mic pentru apartament/hol.
Parerea mea.

4 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Stai tu in hol sau in casa singur cateva ore si ne spui cum e.

| Andreea213 explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc pentru raspuns. Am curte foarte spatioasa, eu ziceam ca nu prea va avea voie in casa si poate ramane pe hol.

| Andreea213 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Iti spun cum e: nu foarte rau. Am trecut prin asta si stiu perfect cum e.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Andreea213):

Statisticile spun ca 70-80% din caini sunt depresivi cand sunt singuri din frica de abandon.