Incearca sa il mai convingi daca nu vrea spune-i sa o pastrati măcar pana ce ii fasiti un stăpân.Asa o sa ii mulyumiti pe toti.Pe tine pentru ca măcar ai avut un rottweileer un timp,pe tatăl tau ca a scăpat de ea, pe caine pentru ca nu i-ați căutat stapa si pe oamenii care o vor lua.
Pune-o pe Facebook, pe site-uri, prin vecini intreba daca vrea cineva, pe TPU, poti sa pui afise ca donezi caine dau multe altele.
Încearcă sa vorbesti cu mamata sa il convingă sa stea măcar pana ii gasesti stăpân si poate pana la urma o sa se ataseze de ea si o sa o pastreze
Nu vreau sa iti distrug visul insa poate ca are dreptate. Pana la urma e un canine de rasa nu e o corcitura de pe strada daca ai gasit o pe camp probabil ca are o boala ceva si a hotarat ca e mai bine sa scape de ea decat sa plateasca pentru tratament in loc sa o abandoneze putea sa incerce sa o vanda sau ceva de genul ce alt motiv ar avea sa o abandoneze? Putea macar sa o dea cuiva in grija. Probabil nu e acolo de mult timp este un caine ingrijit de oameni deci nu cred ca are sanse pe cont propriu. Daca o trimite inapoi cel mai probabil va murii nu suport oamenii care trateaza animalele asa ce diferenta e intre a abandona un copil si a abandona un caine? Daca ati fi gasit un copil pe campul ala ati fi luat decizia sa il duceti inapoi stiind ca probabil va muri? Pentru ca sa fim sinceri ati vazut in ce stare se afla si sunt sigur ca v a trecut prin cap ca va muri singura. Duceti o la un adapost sau tineti o si intrebati lumea daca ar vrea cineva sa o ia sau macar tineti o pana se pune pe picioare si lasati o intr o zona mai populata macar va avea mai multa mancare si poate cineva o va lua acasa.
Ma vorbit cu el si mi-a spus ca o pot pastra, dar cu o singur conditie sa nu ii dau drumul din lant, eu mai am inca 3 caini ciobanesti caucazieni, si e cam agresiva cu ei