| axdreea08 a întrebat:

Hei!
Vreau si eu niste idei pentru ziua mea. Fac 13 ani...Am doua optiuni intr-o gradina unde e multa iarba sau la mine in curte.
Am nevoie de niste idei de meniu (neaparat) si nu stiu...niste activitati!
Si as vrea sa il invit si pe crush...Cum sa ii zic?

7 răspunsuri:
| Anonimul222322 a răspuns:

Ba o petrecere într-o curte nu e cea mai ingenioasa idee suntem în anul 2019 dacă tu ai de gând sa îl înviti pe crush la o petrecere într-o gradina nu o sa îl impresionezi cu ceva mai degrabă îl plictisești îți sugerez sa îți iei 4 prieteni chiar și mai mult și sa mereti la un film și sa mâncați un mec apoi acasă... Îți spun din propria experienta am făcut o petrecere la mine în curte am comandat pizaa și am alergat ca prostii prin curte prietenii mei sau plictisit și au plecat acasă unul câte unul nici pizza nu a ajuns și curtea îmi era goala am stat singur la masa și am mâncat 2 cutii de pizza cu mama tata mamaimea și tataimiu nu vrei sa îți imaginezi cât am fost de supărat și câte înjurături am dat... Mulți dintre prietenii pe care ii vei chema vor face la fel vor pleca și vei rămâne singura iar peste ceva timp prietenii tai te vor vorbi pe la colțuri ca a fost nașpa la ziua ta și ca mai bine nu veneau.În afara de un film îți poți lua cei 4 prieteni și sa mergeți la un restaurant sa mâncați o pizza sau dacă ești norocoasa sa stai într-un oraș care are bowling e o alegere perfecta good luck

Fundița?

| litere123 a răspuns:

Îmi place organizarea unei petreceri în aer liber, din punctul meu de vedere. Problema ar fi starea vremii, însă trebuie să te informezi înainte cu câteva zile. Meniul trebuie să reflecte cât de mult ți-ai dat silința și ceea ce-ți place ție cel mai mult. Având 13 ani, poți începe cu o masă ușoară formată din sandvișuri, salată, fructe și legume. După o pauza de 10 minute, poți adaugă ceva gătit la cuptor, precum carne tocată cu cartofi și brânză, pui la cuptor sau un mic grătar, însă dacă e prea mult poți înlocui cu pizza, burgeri sau mâncare chinezească. Iar bineînțeles desertul va consta în tort, un tort simplu după placul tău. Băuturile specifice tipului tău de vârstă sunt :șampania(de copii), băuturile acidulate (suc, apă minerală), cât și cele fără (apa plată). Activități:film proiectat în aer liber, adevăr sau provocare, căluțul umplut cu bomboane și spargerea acestuia legat la ochi, karaoke, bătaie cu baloane umplute cu apă, iar la final spargerea baloanelor umflate care nu trebuie să lipsească.
Putin curaj și capul sus. Întreabă băiatul, nu e o tragedie. Poți adauga o invitație lui printr-o prietenă. Totul va fi bine!
La mulți ani frumoși, copilo! Take care!

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa gandesti si sa organizezi strategic!

1. Discuti cu parintii tai, cate persoane puteti invita (cate locuri la mese se pot asigura, cati bani au pentru meniu, ce meniu sa faceti, cat sa dureze "cheful", etc.
Posibilitatile difera de la familie la familie.

2. Nu trebuie sa inviti toata scoala. E suficient sa-ti chemi pe acei cu care sunteti mai apropiati, care v-ati mai vizitat si inainte.

3. Organizeaza distractia!
Sunt nenumarate jocuri de grup, hazlii, care se pot juca la orice varsta, intre 2-2000 persoane.
Pentru idei de jocuri intreaba-ti bunicii, parintii si pe cei care le vrei invitati.
Pentru muzica intreaba tot invitatii tai!

Parerea mea este ca, ceea mai buna alegere este gradina, dar sa fie curatita de molozuri, crengi uscate si alte gunoaie ce n-au loc in natura.

| cosmin1324 a răspuns:

N-ai nici macar 13 ani si ai deja crush WTF.

| Adry05 a răspuns:

Nu te lua după anon ala, zice numa prostii. O petrcere în grădină e mult mai faină decât film și MC ce fac absolut toți copiii, tu o să fii mai diferită și te remarci pozitiv dacă iese totul bine. Ca activități... Aduceți ceva boxă afară, ascultați muzică și dansați, faceți karaoke, caută pe Youtube jocuri în aer liber/ jocuri pe echipe/jocuri de societtae și alege de acolo ce crezi că vi s-ar potrivi iar ca meniu având în vedere că aveți doar 13 ani aș recomanda aperitiv cu șuncă, salam, cașcaval, branză și ceva legume, pizza, carne și cartofi prăjiți/piure și tort. MAi scoate tu dacă ți se pare mult.
Iar lui pur și simplu îi zici că e ziua ta pe data x și că ai vrea și el să vină dacă poate atunci.

| axdreea08 explică (pentru Anonimul222322):

Ca sa ajung la un MC ar trebui sa merg 50 km, pentru ca eu stau la tara.

| Anonimul222322 a răspuns (pentru axdreea08):

Dacă o faci în curte o sa îl impresionezi pe crush de...