Care vecin ti-a dat 15 caini? aia de jos care te dispera?
Si ce ai facut cu acesti caini?
Nu prea te-am inteles.
Adoptă un câine pichinez, pentru că ăsta nu latră toată ziua ca un câine lup, şi în plus tot câine e.
Aici e o problema...i-a un catel mic de paroda mica, i-al mic te tot hranestel cu lapte invata-l sa nu latre tare mergi la o farmacie veterinara intreaba cum poti educa un ciine.p.s Ciinele lup este imposibil s-al tii in casa asta-i viata de bloc unica solutie un ciine mic sau nimic. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?))))
Nu am inteles partea cu 15 caini? dar mrg nu ai cum sa-ti iei caine lup daca stai la apartament ca il chinui.eu stau la curte si am un vecin care il mai lasa la mine in curte k a lui era prea mica si curtea mea e destul de mare dar parca tot nu avea destul loc si pana la urma s-au mutat undeva gen mai la tara ca sa-l faca fericit.eu am un yorkshire terrier toy.mrg nu se compara cu un caine lup dar e cel mai adorabil si poti sa-l ti in apartament fara probleme
Fa-i in fata blocului o cusca in gradina ( daca ai ) o sa-l hranesti, o sa-i faci curat, o sa-l plimbi in lesa iar cand va ploua il vei lua in casa, daca nu, mutate la casa sau ia-ti alta rasa de caine, alte solutii nu prea vad... Succes! Funda?
In aceste conditii nu prea poti tine un ciobanesc german la apartament. Daca vrei insa un caine neaparat (si te inteleg, cunosc sentimentul :), insa la mine s-a rezolvat plus ca eu am un avantaj ca stau la curte ) cumpara-ti unul mai micut.Un caine iti poate fi bun prieten indiferetn de talie, plus ca cei mici traiesc cel mai mult si fac mai putina dezordine.Ti-as recomanda urmatoarele rase : yorkshire terrier https://www.google.ro/......ps?/search bichon (alegi tu de care ), soricar sau beagle (care mi se pare cea mai scumpica rasa dar sunt extrem de ambitiosi si se dreseaza greu )http://www.google.ro/......tp?/imgres vrei insa, un caine mai maricel, te sfatuiesc sa iti iei un labrador sau un golden retriver.Insa cel mai indicat ar fi sa renunti la ideea de caine mare pentru ca nu faci deacat sa chinui cainele respectiv.Cainii mari sunt foarte energici si au nevoie de multa atentie si miscare, ceea ce inseamna ca trebuie sa ii scoti zilnic la plimbare de 2-3 ori pe zi si sa ii dresezi ca sa nu iti deranjeze vecinii.Acum,tu alegi.Incearca insa sa te adaptezi conditiilor impuse, nu prea ai ce sa faci.:)
Nu intentionam sa am 15 caini... vreau doar unul.Dar de fiecare data cand mi-am luat caine astia doi i-au dat oamenilor care trec pe drum. Am avut 15 caini pe rand intelegi? :~
Iti recomand sa-ti cumperi un bishon maltese, sunt foarte cuminti si ascultatori, usor de dresat, sunt cei mai dragalasi catei din lumeeee:X:X
Inteleg, daca o sa mai ai un caine ( al 16-lea ) si aia ar avea aceeasi soarta, intelegi?
Eu in laucul tau i-as lega pe totiii de un stalp apoi as scrie o hartie in care scrie dau catei pe gratis apoi peste 4 ore te duci sa vezi daca mai sunt acolo. apoi daca nu mai ieste nici un catel insa tu vreiai unul intri pe www.webkinz.com si mias adopta un catel sau o pisica digitala
Deniissel întreabă: