Salut eu cred ca nu trebuie sa o speli se spala singura dar daca vrei poti sa o speli cu servetele umede si sigur va sta. Sper ca iti este de ajutor. Si multa bafta cu pisica
Bună.
Se toaletează singură și la marea majoritate nu le place apa!
Pa, pa.
Pai pisicilor nu le place apa, categoric. Poate Ai putea incepe sa torni putina apa dupa care mai multa si tot asa. Sau o dai afara din casa cand ploua si ii faci baie afara ). Glumeam, sper ca ti-am fost de ajutor :*
) Stiu ca la majoritatea pisicilor nu le place apa, dar eu vreau sa fie foarte curata!
Pai poate sunt niste solutii speciale, dar pisicile se curata singure in general, deci nu te obosi sa o speli
Buna,
Nu sunt solutii speciale si pisicii mele nu ii placea apa dar o lasam usor sa curga la cada pana a inceput sa se joace cu ea, o mai luam cand faceam baie si se uita la apa si privea si incetul cu incetul din joaca mai punea labuta, si apoi a ajuns sa ii placa apa. Fiind pisica se bazeaza pe insticte care trebuiesc doar formate.
Eu,pisicii mele ii fac baie cu o canita si o mangai cand dau cu apa pe ea si cand o dau cu samponelul ei tot la fel fac si pisicuta abia asteapta sa i fac baie, cand vede ca i pregatesc apa numa langa mine sta, fa-i baita intr-un mod placut ei, eu cred ca va sta. Daca o dai cu servetele umede e degeaba pentru ca ea se linge cu labuta ei ca si cum ai dao tu cu sevetel umed, e tot aia.Cand o speli, se curata toata mizeria de pe ea, nu se duce doar cu servetel umed, e normal ca ea va sta ca e ca si cum o mangai dar poate pare curata deasupra dar mizeria nu se duce.Deci fai baie ca e cel mai bine, sa fie intr-un mod cat mai placut ei si cand vezi ca se "zbiara" tare mai las-o un pic. Sper ca te-am ajutat. :*
In primul rand, nu e nevoie sa ii faci baie. Pisicile se curata singure... ar daca ii faci baie prea des ii poate afecta sanatatea pentru ca pisicile au in piele niste glande care secrete o substanta care le protejaza de temperaturile scazute iar tu daca ii faci baie (mai ales cu alte samponuri sau minuni in afara de sampon special) acele glande nu vor mai secreta substante iar daca pisica ta va sta in frig nu va rezista la fel ca alte pisici si exista sansa sa moara.
Si nici cu servetele umede nu e o solutie pentru ca servetelel umede au in ele undele substante care nu ii vor face bine pisicii, pentru ca dupa ce ii vei da tu servete umede ea se va lkinge pe acolo si ii vor intra automat in organism acele substante (unele dintre ele toxice pentru ea).
Asa ca mai bine las-o tu sa-si faca singura toaleta zilnica...
Nici la pisica mea nu-i place baia, plange, ma zgaraie, fuge, asa ca cer ajutor la cineva ca sa o tina bine si eu o spal, dar nu zic ce teatru iese!
Pisicile nu suporta apa pentru ca deodata ce apa le intra in blanita aceasta va deveni foarte grea si umeda pentru pisica si nu suporta asta