Off sracutul de elSpala-l cu iod.Si te poti duce la o farmacie veterinara sa ceri ceva pentru el.Ia-r trebui ceva care sa-i usuce rana! Si tine-l deprate de cainele ala rau
Doamne?! de cat timp are umflatura? dul la un veterinar sau ceva de genul la un expert in acest domeniu!
Trebuie dus la veterinar si dupa acea sa lucrezi la crearea unei 'prietenii'
cel mai bine e daca amandoi sunt mici
D-ul la veterinar deoarece, cum ai spus si tu, nu sti daca l-a muscat de cap. Doamne fereste sa nu vie vreo tumoare. Nu trebuie trecut cu vederea. Sper ca am fost de ajutor.
Pai daca l-a muscat cainele e posibil sa fie de la caine acea umflatura. dar daca se extinde eu cred ca ar putea avea totusi ceva, sa fie bolnav aici nu o sa gasesti un raspuns concret mai bine te duci la veterinar o consultatie costa in jur de 20 lei Funda>?
Du-l la un veterinar. spune-i ca l.ai gasit pe strada si crezi ca este bolnav el iti va spune tot ce este nevoie pentru a-l vindeca, ori il pastreaza el... ori ti.l da inapoi dar eu cred ca cea mai buna solutie este sa il lasi acolo (daca este si centru de adoptii)
Sper ca te.am ajutat!
Si multa sanatate pentru pisicut
Buna! eu cred ca ar trebuie sa-l duci la veterinar. El stie mai bine ce sa-i faca. Daca nu poti intreba la o farmacie veterinara. Bafta!
Cea mai pitzi intrebare pe care am citit-o
Du-te la veterinare ce *** putem face noi.
Uite site-ul asta http://www.zooland.ro/Infectiile_provocate_de_rani_la_pisici-3541.html incearcal poate fii de ajutor