| DiiaTaDulcik a întrebat:

Hello!:*Cum imi pot confectiona un Jurnal? please dau fundita!happy

Răspuns Câştigător
| Lorely a răspuns:

Iti cumperi un caiet mic de 80file, si ii pui o coperta ( nu conteaza de care), foile poti sa le arzi usor pe margini cu bricheta, sa dai usor senzatia de vechi/misterios, iar coperta o decorezi dupa preferinte. Fie pui sclipici, abtibilduri, bucati de dantele sau chiar puf, fundite si chestii colorate, fie il faci gen simplist care sa dea o tenta de mister : faci coperta neagra sau maro si vi peste cu fire de material sau fibra textila de culoare argintie sau aurie. Tot ce trebuie sa faci ca sa iti iasa jurnalul dorit este sa iti dai frau liber imaginatiei. sper ca ti-am fost de ajutorkiss:X:X:d

13 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Bună! Ia pur şi simplu un caiet mai gros sau o agendă,personalizează-l şi scrieţi gândurile, sentimentele, părerile sau orice altceva îţi trece prin cap.

| DiiaTaDulcik explică (pentru Lorely):

Dar de unde pot face rost de puf?sad

| Lorely a răspuns (pentru DiiaTaDulcik):

Pai mai sunt accesorii de telefon care au puf sau te poti duce la un o librarie sau magazin de ornamente confectionate manual, si poti intreba acolo. eu am gasit acum vreo 2 luni la o librarie erau niste chestii cu puf pentru creioane si nu erau nici scumpe, in jur de 1-1, 5 lei.kisskissbig grin

Aha mersi:*da tu in ce judet stai?

Jud Sibiu. Oras Sibiukissbig grin

Jud Sibiu. Oras Sibiukissbig grin

Aham...eu din Galatibig grinhee hee dar...cati ani aithinking

15: impliniti de 2 zilebig grin

| florentina22 a răspuns (pentru Lorely):

Caietu trebuie sa fie de matematica?

| Lorely a răspuns (pentru florentina22):

Asta chiar nu conteaza, poate fi se de romana sau chiar fara linii. important e sa iti placa tiewinkingwinking

Eu am facut un jurnal cu caietul de matematica si l-am decorat putin si nu mai imi vin ide poti sa ma ajuti?

| Lorely a răspuns (pentru florentina22):

Idei pentru ce? Pentru decorat sau altceva?

Da pentru decorat