| sonyam a întrebat:

Hello everybody! Am o intrebare destul de dificila luand in considerare faptul ca nu am alta optiune. sa va povestesc ce s-a intamplat cu animalutul meu scump adica pisoiul l-a lovit o masina. din fericire a scapat i-am facut chiar si cateva injectii pentru a-l ajuta insa presupun ca in momentul in care l-a izbit si-a muscat limba si varful nu il mai are, chestie pentru care nu poate manca deloc decat bea apa. daca aveti vreo cunostinta in domeniu si ma puteti sfatui sa-i dau ceva vitamine care le pot dizolva in apa. Din pacate nu stau intr-un mare oras ca sa ii pot face analize. multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| 84738493 a răspuns:

Vai saracul...imi pare asa de rau...crying
te-as ajuta cu placere...dar nu stiu...
du`te REPEDE la un veterinar si intreaba`l...
zilele pisoiului incep sa se numere...
crying

| Tmcn a răspuns:

Hey, daca poate bea apa, inseamna ca poate bea si lapte. Da-i lapte. Limba nu cred ca se regenereaza, trebuie sa astepti sa i se vindece si o sa poata manca. Farmacie veterinara nu ai? Ar trebui sa ai asa ceva.Intreaba la o farmacie veterinara, stie ce sa iti dea.

| Ecea a răspuns:

Vai ce pacat crying si-a murdarit ala masina.
Si cum a reusit sa scape cu viata, asta este mare macat.
Am eu cunostinta in domeniu si te sfatuiesc sa cumperi niste grau de soareci sa il bagi pe gat, asa se vindeca repede si definitiv.

| sonyam explică (pentru Tmcn):

Salut tocmai ca veterinarul a fost cel care a venit si i-a facut acele injectii pentru a-i ajuta sistemul. aseara chiar i-a mai dat si cu albastru de metil in gura pentru a inlatura orice bacterii.sunt constienta ca e chestie de timp dar nu vrea sa manance lapte de asta va intrebam

| sonyam explică (pentru Ecea):

Da? mersi mult atunci am sa cumpar niste grau de soareci si o sa ti-l las la usa poate iti e foame asta seara :*

| Ecea a răspuns (pentru sonyam):

Da merci, merge un gratar.
Se spune ca tot ce misca se mananca.
Conteaza cum se prepara.