| mimi2000mimi a întrebat:

Hello.
Imi plac foarte mult ciorile (fara glume nesarate, va rog), mi se par fascinante si foarte inteligente si vreau sa fac rost cumva de una. Aveti idee cum as putea obtine o cioara/un corb? Nu se gasesc in pet shop-uri, "rapitul" din cuiburi e singura solutie? laughing)

8 răspunsuri:
| AlexCristi97 a răspuns:

Si mie imi plac foarte mult dar in primul rand trebuie sa te gandesti ca are nevoie de ceva spatiu, nu as tine un corb intr-o cusca de papagal. Am tot cautat si eu pe net dar nu am gasit prea multe detalii si nu stiu cat de bine poate fii domesticit. Daca nu il iei de pui, nu cred ca ai sanse sa il faci sa stea la tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Te urci prin copaci si incerci sa prinzi una!

Răspuns utilizator avertizat
| andreitmm a răspuns:

De ce mai ai nevoie de o ciara nu-ti mai place singura gata? laughing

| Angeloxd a răspuns:

Le gasesti prin satre boss, ia-le pe toate ca nu se supara nimeni.

| qest11 a răspuns:

Ti-ar place sa te infieze o cioara, si te duca acasa in cuibul ei, ca animalut de companie? Pasarile trebuie sa fie libere, ca doar au aripi ca sa zboare pe cer, nu intr-o colivie cat o galeata. Daca o ei acasa, lasa macar fereastra deschisa ca sa-si mai dezmorteasca aripile. Pune mancare pe pervaz, si poate intr-o zi apare si cioara. Pana atunci vor veni porumbei salbatici si vrabiute.

| mimi2000mimi explică (pentru qest11):

Si crezi ca e mai ok sa tii orice orice alta pasare in captivitate? Oricum, nici nu m-as gandi sa o tin intr-o cusca dupa ce invata sa zboare. Am mult spatiu, si construirea unui tarc nu ar fi o problema, doar procurarea ciorii laughing)

| Daniel9988 a răspuns:

Hăulei maică da' ci avem noi acia? Că îi plin prin bordeii de ciori de alea cu cocosei la gat happy