Urgent mergi cu ea la doctor. Am patit si eu asa cu a mea catelusa ...nu vreau sa-ti spun care era motivul. Du-te la veterinar pana nu e prea tarziu...la mine a fost.
Ar putea sa fie doar ca a mancat ceva care nu i-a priit sau ar putea sa fie ceva mult mai rau! Nu mai astepta! Bafta!
Buna, ar trebui sa-l duci la veterinat ins cred, si repet CRED ca are gastrita. Ar trebui sa-i pui un pansament gastric, dar mai bine su-te la veterinar sa-i dea un diagnostic si un tratament
Mergi cu ea la un veterinar, e cel mai recomandat. Nu mai astepta deloc, au trecut deja doua zile. Vine Craciunul si va fi greu sa mai gasesti cabinete deschise.
Am fost la veterinar si am primit un tratament.Vad ca a inceput sa manance. Sper sa isi revina
Aoleu eu am avut la pitbulu meu boala asa se numeste parvolioza este foarte grav daca no duci la tratament acusi va vomita sange.Trebuie dusa la veterinar ca nu mai are mult de trait
Succcees! si sa aiba noroc sa nu moara
Salll!
Baftaa!
Si chiar si cu tratament va muri de la aceasta boala? Acum nu mai vomita, a mancat foarte putin ieri si acum nici nu se atinge de mancare.Ii voi cumpara pastile sau ceva de pofta de mancare.
Nu s-ar putea sa aiba sanse daca no inceput sa vomite sange.Cand nu va mai avea ce vomita atunci.Va vomita sange dar daca este dus la tratament va reusi boala asta tine 5 zile dupa incetu cu incetu va incepe sa pape.Si pitbulul meu a treecut prin asta dar a reusit sa scape.
Sanatate la catelussa
SAL BAFTA!
A inceput sa manance, sa latre, sa se joace de azi.Va multumesc tututror pentru sfaturi.
Atunci e bine da n-ar strica un consult sa vezi sa nu cumva sa recidiveze.
Sall
BAFTA SI SANATATE LA CATELUSA!