Buna! am citit cartea integral. e superba. eu cred ca merita sa o citesti. are un final destul de dragut, desi nu se comparat cu tot suspansul de care ai parte pana ce ajungi la ultima pagina.
Buna! am citit cartea. e superba. din punctul meu de vedere merita sa o citesti. finalul e dragut, dar nu se compara cu suspansul de care ai parte pana ajungi la ultima pagina. sper sa0ti placa. bafta!
Nu sunt de acord cu mihaivilla. cartea este super! Dupa ce am citit primul capitol nu ma mai puteam orpi, nu mai vroiam sa o las din mana.Acum putin timp am terminat-o de citit si este minunata. Este o carte captivanta care te tine in suspans la fiecare capitol. Dupa parerea mea merita sa o citesti.
Si eu am citit cartea si intr-adevar merita sa o citesti schimbur de replici si suspansul te vor face sa o adori.Eu de abia mi-am cumparat Crescendo partea a doua si abia astept sa ma apuc de ea
E cea mai buna carte pe care am citit-o. Daca iti plac cartile de genu asta merita sa o citesti. E o combinatie intre thriller si dragoste. Nu am cuvinte sa o laud!
Salut! Eu am citit toate 3 carti in doua zile. Astept cu nerabdare a 4a. E superba. Iti recomanf sa o citisti e un ameste de fantezi si romantica. Toate cele mai bune.
Nu vinzi cartea? Mi-o doresc mult si nu mai e pe niciun site.
anonim_4396 întreabă: