| คиค a întrebat:

Het, buna TPU!

A citit cineva cartea "Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick?
{ http://shaukisbookcase.wordpress.com/......la-litera/ }

Eu am citit in site-ul de mai sus acel scurt rezumat, si primul capitol.

Cine a citi cartea in intregime il rog sa-mi spune ce impresie i-a lasat [daca se merita sau nu sa o citesti]

Thank's >:D

14 răspunsuri:
| GoguStrigoi a răspuns:

Sincer am citit primul capitol dar nu mi-a placut cartea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Glumesti?!
eu ador cartea.si am citit doar inceputul.de obicei imi dau seama daca imi place o carte dupa inceput.acum depinde ce fel de lecturi iti plac tiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am citit-o happy tocmai azi am terminat de citit. E o poveste destul de frumoasa care te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit.Parerea mea este ca merita citita si nu numai. Mi-a lasat o parere foarte bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, merita citita. e bestiala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E superba. Am citit-o in 2 zile! Abia astept urmatoarea...

| Anya19 a răspuns:

Buna! am citit cartea integral. e superba. eu cred ca merita sa o citesti. are un final destul de dragut, desi nu se comparat cu tot suspansul de care ai parte pana ce ajungi la ultima pagina.

| Anya19 a răspuns:

Buna! am citit cartea. e superba. din punctul meu de vedere merita sa o citesti. finalul e dragut, dar nu se compara cu suspansul de care ai parte pana ajungi la ultima pagina. sper sa0ti placa. bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt de acord cu mihaivilla. cartea este super! Dupa ce am citit primul capitol nu ma mai puteam orpi, nu mai vroiam sa o las din mana.Acum putin timp am terminat-o de citit si este minunata. Este o carte captivanta care te tine in suspans la fiecare capitol. Dupa parerea mea merita sa o citesti.

| Miha_5117 a răspuns:

Si eu am citit cartea si intr-adevar merita sa o citesti schimbur de replici si suspansul te vor face sa o adori.Eu de abia mi-am cumparat Crescendo partea a doua si abia astept sa ma apuc de eabig grin

| monicaop a răspuns:

E cea mai buna carte pe care am citit-o. Daca iti plac cartile de genu asta merita sa o citesti. E o combinatie intre thriller si dragoste. Nu am cuvinte sa o laud!

| XxSh0xFirexX a răspuns:

Cea mai faina si cea mai buna carte din toate care am citit

| ElizabetWolf a răspuns:

Salut! Eu am citit toate 3 carti in doua zile. Astept cu nerabdare a 4a. E superba. Iti recomanf sa o citisti e un ameste de fantezi si romantica. Toate cele mai bune.

| noname2021 a răspuns (pentru ElizabetWolf):

Nu vinzi cartea? Mi-o doresc mult si nu mai e pe niciun site.