| lc13cm3 a întrebat:

Hey! Nu vreau sa par disperata(adica gen sa confund toate pisicile cu ea) sau ceva dar sincer e prima oara dupa un an cand vad/mi se pare asa...deci: Acum zece minute am iesit afara si am vazut o pisica care (cel putin mi se parea) ca seamana cu pisica mea. Cand m-am apropiat de ea a plecat. mergea destul de incet.(mentionez ca daca ma apropiam de pisica vecinilor una din ele statea si cealalta fugea foarte repede la fel si pisica pe care o am acum)si nu am vazut-o deloc dupa aceaa(dar pe pisica care o am acum o vedeam daca mergea incolo) E pierduta de vreun an si... e posibil sa fie ea sau pur si simplu,, visam cu ochi deschisii"?

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

E posibil, merita sa cercetezi zona. poate ai noroc si o gasesti. Succes!

| SkyPilot a răspuns:

E posibil, dar dupa un an nu te mai recunoaste.

| lc13cm3 explică (pentru SkyPilot):

Stiu ca nu ma recunoaste, de asta ar si fugi...plus ca era motanul vecinilor...m-am uitat mai bine.

| SkyPilot a răspuns (pentru lc13cm3):

Imi pare rau pentru tine, este putin probabil sa o mai gasesti. Te inteleg perfect, si eu am pierdut un motan in varsta de 6 ani acum trei ani.

| Theo451616 a răspuns:

Sunt multe pisici care seamana intre ele, dupa mult timp poate, prin anumite caracteristici generale, ti s-a parut ca e pisica ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este posibil...