| Albu_Georgiana_2000 a întrebat:

Am citit pe net ca la vârsta de 3 săptămâni si jumătate catelusii trebuie hraniti cu un piure, dar cum se face sau de unde se cumpără? Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Apa si bobite pentru catei zbrobite/ mancare umeda pentru catei.

| ChrisAK47 a răspuns:

3 saptamani? Nu este prea mic? Ar fi trebuit sa fie cu mama sa pana la minim 8 saptamani!

| GabyT10 a răspuns:

Nu stiu ce piure ai vazut pe net, eu stiu ca la aceasta varsta ei inca sunt sugari.Pe langa laptele matern se poate da conserva de carne starter, iti dau un exemplu, Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog.Eu am salvat acum aproape 3 saptamani un catel de pe strada, avea 3-4 saptamani si cu asa ceva il hranesc.Acum ca a mai crescut îi dau si bobite starter pe langa aceasta conserva. Sper sa te ajute comentariul meu.Multa sanatate catelusului.

| ChrisAK47 a răspuns (pentru GabyT10):

Felicitari Gaby! Ai admiratia mea, ii urez multa sanatate catelusului tau! Bafta!

| GabyT10 a răspuns (pentru ChrisAK47):

Multumesc frumos, asta fac de foarte multi ani, ajut cateii abandonati cat de mult pot.Sanatate multa si tie happy

Si eu de aproximativ 6 ani, catelusa mea de acum nu este de pe strada, dar nu a fost decizia mea. Locuind intr-un apartament nu pot avea mai mult de un caine. Cand o sa am casa mea, probabil ca o sa salvez minim 2 caini.

| GabyT10 a răspuns (pentru ChrisAK47):

Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu in tot ceea ce ti-ai propus.Sa-ti traiasca sanatoasa catelusa happy

Multumesc, iti doresc la fel!