| EsteraIulia1918 a întrebat:

Am fost recent pentru prima oara la echitatie, am atins prima oara un cal, dar cred ca mi-a simtit putin frica, si mergea intrerupt, oprindu-se sa " pasca" desi era doar pamant pe jos- la un moment dat, si-a intors capul catre piciorul meu, speriata, retragand usor piciorul( nu stiam ce e cu asta, poate ca e ceva normal, insa am citit pe net si cica " mi-ar fi oferit increderea lui", la inceput nefiind chiar asa speriata), iar de atunci, auzind zgomote, a bagat doua galopuri, iar eu, m-am speriat, si cam asa a incput frica- nu am ocazia sa stau mai mult pe langa cai, asadar nu pot spune ca ma pot " trata" laughing m-as bucura daca mi-ati putea da niste sfaturi, experiente proprii, ceva- nu ma simt bine nici cand citesc despre lucruri din astea, cautand sa inteleg laughingwinking funda vine automat big grin mersi mult de ajutor

11 răspunsuri:
| KanezuY a răspuns:

Nu iti fac nimic rau caii, depinde daca e domesticit atunci nu patesti nimic.Trebuie sa fii calma cand calaresti calul si nu te gandi la asa ceva.

| whatevernvm a răspuns:

"Am atins prima oara un cal" suna destul de misto

| JustaLittle a răspuns:

Stai chill. Caii (mai ales cei de la centrele de echitatie) sunt blanzi/inofensivi. Calul acelea a galopat putin sa-si mai dezmorteasca picioarele. Cand mergi data viitoare ( daca mai mergi) ai putea cere sa-ti dea unul mai batran si mai linistit. Caii nu prea fac rau oamenilor atata vreme cat oamenii nu-i lovesc/neglijeaza sau daca oamenii nu sunt beti ( caii stiu cand e un om beat si in momentul ala calul nu mai asculta de respectivul). Eu te rog ca data viitoare sa te relaxezi si sa te bucuri de moment happy

| EsteraIulia1918 explică (pentru KanezuY):

M-am uitat la videoclipuri cu accidente, si poate dea asta laughing :/ nu stiu in ce procent merita sa risti happy

| EsteraIulia1918 explică (pentru whatevernvm):

laughing de ce?

| EsteraIulia1918 explică (pentru JustaLittle):

Mi s-a spus ca nu musca, daca ai cadea, nu da cu piciorul dupa tine; nu stiu, in general dimineata ii antreneaza, dar n-am habar daca le trebuie mai multa miscare- mersi big grin insa din nou, nu stiu cat merita sa risti happy

| whatevernvm a răspuns (pentru EsteraIulia1918):

Daca iti zic iti distrug inocenta

Am inteles... mersi ca nu mi-ai zis laughingwinking

| EsteraIulia1918 explică (pentru EsteraIulia1918):

* de asta, scuze

| whatevernvm a răspuns (pentru EsteraIulia1918):

Sa cresti mare

laughing pff