Sunt mai multe raspunsuri si eu am sa ti-le spun pe toate!:
-Despartei pentr ca nu se inteleg!
-Mut-o la alt mascul sa vezi cum reactioneaza!(Daca reactioneaza bine il lasi acolo si o sa iti dai seama ca masculul acela nu era potrivit pentru ea!, Si daca face lavel inseamna ca are ea ceva! Ar trebuii sa te duci sa ii faci un control)
-Vezi poate femela este perus si masculul este alta rasa!(Ar fii bine sa-i cumperi un perus)
Bafta! Funda plz
Au inceput putin sa se inteleaga asta inseamna ca e de bine?
Au inceput sa se inteleaga putin asta inseamna ca pana la urma se vor intelege de tot?
Cu siguranta ca se vor intelege daca au inceput! Stai linistita nnnn-i nici-o problema! Tocmai ce-ti spuneam! Nu vor sa pleci pentru ca mai esti tu in prezenta lor si n se cearta pentru ca te iubesc pe tine si nu vor sa te superi si tu! Cred ca au inceput sa se inteleaga ca-sa poti pleca tu! Pentru ca daca se inteleg mai bine nu se vor mai certa si totul o sa fie ca si cum ar fi casatoriti ieri! Bafta Funda plz
))
Le cumperi doua casute pentru ei amandoi, le ti lipite casutele una langa cea lalta... si vezi cum reactioneaaza...
sper ca am fost de ajutor .
Sin_Daniela-madalina_1993 nu sunt jucarii! Sunt persoane adevarate. Din pacate daca nu o sa fie de acord parintii ei... ea poate ramane fara educatie! Nu sunt papuci sa le lipesti buzele si capetele!