| BiancaAlecsandra a întrebat:

HEY TPU! Am o perusica si azi i-am adus un mascul treaba e ca ea il bate.CUM as putea sa ii imprietenesc?
FUNDA! big grin

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il bate, nici o sansa. Va trebui sa-i tii separat. Vecina mea avea doi care nu se intelegeau si trebuia sa-i tina chiar in camere separate. Altfel, faceau o galagie... Iar ea nu voia sa renunte la nici unul.

| d3liutza a răspuns:

Du-o la alt mascul si vezi daca se comporta altfel thinking

| alexandru998 a răspuns:

Adui alt mascul si crede-ma nu se vor mai certa! Funda?

| PickUp a răspuns:

Sunt mai multe raspunsuri si eu am sa ti-le spun pe toate!:
-Despartei pentr ca nu se inteleg!
-Mut-o la alt mascul sa vezi cum reactioneaza!(Daca reactioneaza bine il lasi acolo si o sa iti dai seama ca masculul acela nu era potrivit pentru ea!, Si daca face lavel inseamna ca are ea ceva! Ar trebuii sa te duci sa ii faci un control)
-Vezi poate femela este perus si masculul este alta rasa!(Ar fii bine sa-i cumperi un perusbig grin)
Bafta! Funda plzbig grin

| BiancaAlecsandra explică:

Au inceput sa se inteleaga putin asta inseamna ca pana la urma se vor intelege de tot?

| BiancaAlecsandra explică (pentru PickUp):

Au inceput putin sa se inteleaga asta inseamna ca e de bine?

| Sin_Daniela-madalina_1993 a răspuns:

Le cumperi doua casute pentru ei amandoi, le ti lipite casutele una langa cea lalta... si vezi cum reactioneaaza...straight face
sper ca am fost de ajutor straight face.

| PickUp a răspuns (pentru BiancaAlecsandra):

Cu siguranta ca se vor intelege daca au inceput! Stai linistita nnnn-i nici-o problema! Tocmai ce-ti spuneam! Nu vor sa pleci pentru ca mai esti tu in prezenta lor si n se cearta pentru ca te iubesc pe tine si nu vor sa te superi si tu! Cred ca au inceput sa se inteleaga ca-sa poti pleca tu! Pentru ca daca se inteleg mai bine nu se vor mai certa si totul o sa fie ca si cum ar fi casatoriti ieri! Baftahappy Funda plzbig grin

| PickUp a răspuns (pentru Sin_Daniela-madalina_1993):

Sin_Daniela-madalina_1993 nu sunt jucarii! Sunt persoane adevarate. Din pacate daca nu o sa fie de acord parintii ei... ea poate ramane fara educatie! Nu sunt papuci sa le lipesti buzele si capetele!

| PickUp a răspuns (pentru PickUp):

Scuze n-am vrut sa zic aici! Am vrut la altcinevalaughing

| PickUp a răspuns:

Nam vrut sa zic aici! scuze tuturor pentru ultimele mele comentarii!

| Sin_Daniela-madalina_1993 a răspuns (pentru PickUp):

laughing))