| mamsi a întrebat:

Hey TPU...
Am revenit cu inca cv leget de caine...
am reusit sa il conving pe tata e de acord. i am dat niste argumente, etc. Dar acum ar trebui sa vad de unde as putea sa iau. M am gandit la OLX si mi se pare destul de ok dar totusi imi e frica ca daca iau si dau de ex 850 lei pe el si e bolnav si moare atunci e naspa pentru ca o sa fie pacat... AJUTORRRRRRR! CAT MAI REPEDDE VA ROG!

5 răspunsuri:
| AwGenetix a răspuns:

Am o intrebare. esti dispus cand il scoti afara sa mergi in urma lui cu punga si sa strangi rahatul dupa el? esti dispusa familia sa cheltuie pe vaccine si tot restul ce tine de grija unui nou membru care nu e tocmai un cutzu? e un caine care sta in casa deci trebuie deparazitat regulat etc.

eu nu as tine un caine in casa nici 10 minute..eu zic sa te mai gandesti si sa nu te porti nebuneste. nu uita ca toti facem sau am facut ceea ce faci tu acum, si decizia asta e pe minim 12 ani de acum incolo.

| mamsi explică (pentru AwGenetix):

Familia mea este dispusa si m-am gandit. dar raspunsul tau nu are nici un fel de legatura cu ce am intrebat eu...
deci in concluzie m-am gandit de 2 ani deja.happy

| AwGenetix a răspuns (pentru mamsi):

Ia unu de pe strada atunci. faci un bine si societatii si cainelui. cu banii ramasi cei 850Ron, iti ajunge sa-l deparazitezi vaccinezi, tunzi, speli. daca mai astepti un pic, apar si potaile alea mici.

| Rorry a răspuns:

Fiecare oras are cel putin un adapost, unde se afla caini maidanezi, pierduti sau abandonati. afla care e adapostul din orasul tau, du-te acolo si ia-l pe cel care se lipeste de tine.

| Izy10eye a răspuns:

Ai putea să adopți unul dar dacă vrei să fie de rasă și să fi sigur de asta poți să cauți canise din orașul tău.