| AnimeStyle a întrebat:

Am terminat de văzut full metal alchimist. La fina matusea lor acea batrana a zis:" Cei 4 ani petrecuti împreună au fost plata" Plata la ce? La acea transmutatie sau la ce? Ceva mai important. Dece Alphose nu isi mai aminteste nimic? Frati se vor revedea vreodată? Adica unul intr-o lume si celalalt in alta. Cum se vor reintalani. Seria continua sau ei nu se vor mai întâlni niciodată. Sunt cam sentimental la final am plâns... Deci frati se vor reintalni. Alphose isi va aminti totul? Ed va veni înapoi pe lumea cealaltă. Sau va rămâne pe cealaltă parte a portii? Deci help mee funda!

2 răspunsuri:
| jokcsha a răspuns:

Sunt 2 anime cu acelasi titlu 1. dintre ele este ca ED isi salveaza fratele si ramane fara puterea de a face aclhimie.2. ramane in lumea unde alphonse cel din acea lume era om,.,,. si cel din armura ramane si el in acea lume. Asta stiu!@

| AnimeStyle explică (pentru jokcsha):

De fapt Ed rămâne inLondra si Aplhone in Rosembool. Si incerca sa găsească metode ca sa se întâlnească din nou. Alphose nu isi mai aminsteste nimic de la transmutatia de la mama lor... sad sad nu stiu daca se vor mai întâlni dar totusi nu inteleg ce ai scris acolo. Te rog refolmuzeaza