Si eu care credeam ca-i Pittbullica, asa mi s-a parut din descriere
N-auzi ca-i foarte stufoasa si pufoasa? Si cateodata merge doar pe varfurile firelor de blana? Cu siguranta-i Pittbullica.
N-ai acordat deloc atentie detaliilor...
"Are urechi medii" Deci clar ciobanesc! Si ciobanescu merge pe varfuri, e foarte simtit si nu vrea sa faca deranj, pana si muzica asculta in surdina.
Aaa. Deci ciobanescu se sterge de tine? Apropo..cand se sterge de tine? Mhm...N-as vrea sa fiu in locul lui "Tine", asta.
Te rog frumos sa nu intervii intr-o discutie de cunoscatori, nu faci decat sa-ti arati ignoranta.
Esti un geniu. Serios, i-ai dat o alta nuanta serii de duminica, din fata calculatorului.
Acum pe bune...ca sa eviti astfel de comentarii puteai s-astepti pana maine si sa mergi la veterinarul la care (cred ca) mergi cu animalul tau si sa-ntrebi ce rasa e. Daca e. Si gata!
Ce culoare au ochii mei sunt mari si migdalati... pune poza ce sunt mama omida?
Mi-a placut raspunsul tau. Nimanui nu ii trebuie mistourile voastre. Credeti ca rezolvati ceva? Nu, dati dovada de niste oameni incompetenti. Ar fi trebuit sa raspunzi "Du-te la veterinar si intreaba-l" Altfel nu. Eu pun intrebarea si tot tu imi spui sa evit raspunsurile astea puteam sa astept. De ce nu eviti tu sa spui astfel de porcarii care nu sunt de folos nimanui?
"oameni incompetenti"? Hai pe bune. Tu daca citeai o astfel de intrebare ce ziceai? Ca e o-ntrebare inteligenta care asteapta raspuns inteligent? Ha. Nu te mai ataca atat ca faci riduri.
Si pana la urma, n-ai cum sa ma obligi sa raspund ce vrei tu, eu sunt libera la raspunsurile gandite de mine, de-asta este un forum, ca fiecare sa raspunda ce crede.
Good vibes!
Tu, omule, incompetentule! Vezi la ce se-ajunge daca te tii de...si anume glume? Lasa deoparte...gluma!
Asta chiar se astepta sa-i poata deduce careva rasa din cateva descrieri? Si cica noi suntem incompetenti.