| AnnaFills a întrebat:

Hey TPU...Ce mi-ati recomanda?
1)Saint Bernard
2)Labrador
3)Doberman
4)Husky
5)Bullmastif
6)Boxer
7)Cocker
8)Golden Retriever
9)Teckel
10)Maidanez
Argumentati alegerea va rog!
Pina cind cel mia mult imi place Saint Bernardul dar nu sint complet hotarita!

Răspuns Câştigător
| AtomReed a răspuns:

Doberman,Boxer si Bullmastiff sunt rase pentru experti in caini. Daca nu au mai avut caini si nu esti pregatit sa le oferi efort fizic enorm pentru socializare cu oameni, caini si dresaj, vei face o mare greseala.

Ciobanescul este o rasa preferata de a mea.Este un caine extraordinar, dar ai grija pentru ca este agresiv cu alti oameni si cu alti caini daca nu este socializat cum trebuie.De asemenea, are nevoie obligatoriu de 2 plimbari pe zi de 30 de minute + dresaj (e prea inteligent sa nu il dresezi, zic eu).

Husky este o rasa buna decat daca petreci mult timp cu el.Este dominant, are nevoie de multe exercitii in fiecare zi, lungi plimari.Are tendinta de a scapa cat timp este singur.Si naparleste foarte mult.

Saint Bernard (dar saliveaza enorm si este expus la nenumarate boli genetice), Labradorul, Teckel si Golden Retriever sunt 100% alegeri bune pentru orice persoana.

Cu maidanezul risti sa intalnesti prea multe probleme genetice si un comportament imprevizibil.Nu este niciodata o alegere sigura.

Foloseste site-ul : http://dogtime.com/matchup si afla ce caine ti s-ar potrivi.

10 răspunsuri:
| irina1999moldovachisinau a răspuns:

Husky este foarte dragut si este un prieten adevarat, sunt si filme despre asta, in plus ochii lui te cuceresc.

| adrew a răspuns:

Ciobanescul e cel mai destept

| krysti22 a răspuns:

Eu as alege husky sunt cei mai draguti

| RedNose a răspuns:

Dintre toti boxer-ul imi place si cred ca e si ok. E un caine de paza,dar e foarte cuminte. Am un vecin care detine un boxer si e foarte linistit,nu a avut niciodata probleme cu el,il lasa liber pe strada sa-si faca nevoile. De latrat,latra doar cand chiar se intampla cvea,adica nu se apuca sa latre dupa caini sau la orice se aude. Imi place sa fie in preajma stapanilor,sa le faca pe plac stapanilor, usor de dresat...mie imi plac cainii mai puternici, cu o infatisare mai periculoasa, dar sa fie blanzi. Eu am un amstaff, ca sa intelegi ce vreau sa zicbig grin
Ca sa iti recomandam ceva era bine sa ne spui si cum ai vrea sa fie cainele
-usor de dresat
-mai putin par
-mai activ
-de paza
etc.

| EllyFMS a răspuns:

Golden Retriever este un caine absolut adorabil, nu este exagerat de mare si este foarte destept si prietenos, se adapteaza foarte usor, este ascultator si usor de dresat.

| BiuL a răspuns:

Golden retreiver foarte frumos, cumintte, nu se agita, e ascultator
saint bernardul cred ca naparleste mult

| AnnaFills explică (pentru AtomReed):

Da,am si eu un teckel si a fost usor de drasat ce-i drept sint foarte activi si la rindul lor necesita plimbari zilnice, daca nu zilnice macar peste o zi...Dar sincer am pus variantele deoarece vreau sa am si un ciine mare, putem sa zicem si rau, sint obisnuita cu diverse rase de ciine si ii ador, asa ca orice rasa as avea mi-as pune toata atentia in cresterea si necesitatile lui...

| AnnaFills explică (pentru RedNose):

Sint de acord cu tine, si mie imi plac foarte mult ciinii puternici si mai ales mari... Orice rasa mi-ar placea, dar totusi sint multi care-mi plac si nu ma pot hotari asa usor happy

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Depinde de ce gen de caine ai vrea!
Eu iti recomand Husky, Golden Retriever, Maidanez.

| Yoalf a răspuns:

Cainii nu se pot recomanda! Acesta este adevarul! Fiecare stapan trebuie sa cunoasca rasa de care ii place. Sa stie daca se potriveste cu persoana respectiva, cu familia si conditiile de viata pe care le poate oferi....Nu pot sa inteleg aceste perosane care-si iau aiurea cainii...