Eu as zice rasa Chiwawa.
La maturitate au corpul foarte mic.
NU au par lung si nu necesita tundere.
Baie poti sai faci o data la 2-3 saptamana. de ce? Pentru ca din moment ce nu sta prin tomberoane si prin gunoaie si nu are purici nu ai de ce sa i faci.
Nu necesita prea multa plimbare, doar afectiune si joaca in casa! II plac jucariile, nu mananc fff mult, unghiile poti sa le tai si tu, cu o unghiera speciala pentru caini, o gasesti la o farmacie veterinara.Eu am 3 Bichoni Maltezi....au parul foarte mareee!
Dar eu stau la curte...
Ti-am spus de chiwawa pentru ca ador rasa...are o vecina...si vreau si euu! Cat despre pisici..nu ma bag!
Nu prea imi plac, de cand am auzit o poveste de la o prietena, si nu-mi mai trebuie pisici!
Funda?
Poti sa incerci cu Bichon dar majoritatea trebuie tunsi, spalati o data pe saptamana si dus la veterinar ca sa-i taie unghiile deoarece cainilor de apartament nu li se tocesc ca sa nu zgarie.Trebuie dus dimineata afara, la pranz si seara si trebuie plimbat deci orice rasa de caine are nevoie de aceste lucruri. Daca nu vrei sa umblii prea mult, poti sa-l plimbi prin jurul blocului dar trebuie plimbat zilnic. Sper ca te-am putut ajuta Apropo, daca nu vrei sa ai probleme cu el, sa isi faca nevoile in apartament pana trebuie invatat sa il scoti afara de 3 ori pe zi si sa-l educi, cauta pe internet si poti sa cumperi unul de minim 8 luni, gata educat.La pisici nu ma prea pricep,eu am un motan dar n-am treaba cu el, il las afara, umbla unde vrea, vine mananca si mai doarme prin curte dar asa nu miauna nu face nimci rau. Iarna il mai las prin casa, se urca pe scaun, pe canapea sau daorme sub calorifer si cand vrea afara se plimba pe langa usa sau se pune si se pune langa ea si astepata sa-l las afara.Bafta!
Uite si o poza cu un anunt...nu stiu daca mai este valabil.ti-am dat mai mult pentru poza...asa arata ei la maturitate!
http://bucharestcity.olx.ro/......-214666691
funda?
Daca stai la partament, eu ti-as recomanda pisica. Sunt mai multe rase potrivite: Exotic Shoorthair, British Shorthair, Albastru de Rusia si Ragdoll.