Pai...nu ii scoate rotita,pentru ca el are energie,trebuie sa o consume,daca spatiul e mare din ala cu tuneluri si chestii,poti sa o scoti ca are pe unde fugi,dar daca nu are pe unde si spatiul e mic,laso acolo,se plictiseste si el saracu,poti sa ungi un pic rotita cu vasilina daca ai si daca tot te deranjeaza,pune-l in hol,nu are de ce sa iti fie mila,el nu are ratiune,acuma e vara e cald peste tot,da daca totusi ti se rupe sufletul de mila,da-l drumu prin casa,depinde ce pat ai(ca sa nu se urce pe pat) el nu face prostii,e tare cuminte,pune-i mancarica intr-un coltisor ca el o gaseste acum depinde si de camera daca e inchisa,ca daca sunt usi deschise el fuge,si cand vrei sa il prinzi,dai ceva ce ii place lui,in afara de mancarea speciala,dai un mar un morcov o bucata de painita si el vine si il prinzi,sau daca nu,pune ceva peste el si prinde-l,da hamsterul tau trebuie sa fie bland pestru al da drumu, daca e salbatic se sperie de tine, am avut si eu mullllti, muulti hamsteri cativa ani i-am tinut, am experienta. sper ca te-am ajutat. fundita? :*
Apropo rotita lui e din plastic pusa pe marginea custii cu ajutorul a unei fel de rotite cam cat un nasture tpt din plastic.dar mersi noaptea il pun pe hol si in sfarsit am dormit linistita.