masculi:Jako; Coco; Rikki; Chichi(Cici); Colin; Scrat; Gredi; Bozo; Budgie; Cuky; Bennu; Pepe; Paco si Carol
Pentru feminin: Bambi; Bibi; Candy; Chiri; Cimpi; Cora; Didi; Fifi; Ira; Jojo; Lola; Lupe; Maddy; Mara; Micky; Mika; Misha; Funda?
Coco,Paco,Vera,Petty,Stela.Atat imi vine in minte. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Cele de la raspunsul anterior, Cici, Lili. Cucu, In general sunt bune astea cu doua silabe!, Miki, Sasha, Cora, Cody, Maxi(stiu ca-s cam pentru caini dar se potrivesc si la papagali ) Mona, Luca, Lola, Maya, Ricki si cam atat... Funda?
Mascul: Arik, Arwen, Calipso, Coco, Flin, Honey(miere-n engleza), Marco, Oscar, Otis. Astea cred eu ca s-ar potrivi cel mai bine. FUNDA?
Pentru masculi:Jako; Coco; Rikki; Chichi(Cici); Colin; Scrat; Gredi; Bozo; Budgie; Cuky; Bennu; Pepe; Paco si Carol
Pentru feminin: Bambi; Bibi; Candy; Chiri; Cimpi; Cora; Didi; Fifi; Ira; Jojo; Lola; Lupe; Maddy; Mara; Micky; Mika; Misha; Polly; Riky; Rita; Suzi; Tita; Tweety; Zoe
Buna:* Femela: Peghi, Sisi, Merry, Chearlly, Selly, Meghy, Vorbareata Corra. Tasha Moata, Mily, SuZZy. Mascul : Coco, Simsonn, Beghy, armyn, adam , Nero, Rocko :*, Billy, Cody Spenky, Ciufulicii Numai am nici o idee ) Succes scumpa mea:* Fundita?:*
Rikky, Hugo, Hugolina, Paco, Pikko, Ciufulici, Zbarnaici []. Sau poti sa ii pui nume dupa ce culoare are. Gen : albastrica, alba, verzuia []. Sper sa iti fie de ajutor
Pentru femele: Coco,Ema,Riki,Cleo,Bela,Tisha, Betty, Vera.
Pentru Masculi: Paco, Boss, Peri.
Salut.
Pufix
mica
lori
rikki
kiss
cici
daisy
bella
bonnie
abby
sissy
cleo
zizi
ada
cream
leya
funda:X:X?
Am avut 3 papagali : Ricky, Roko si Rocky daca iti place vreunu din numele astea nu ezita sa dai funda
Si eu am avut un papagal dar a murit i-am pus numele Paco din desenul acela cu fata si baiatu mexicani nu mai stiu cum se numea mnoo deci: Cici, Paqito, Coco, Roco...
Coco, miki, roko, cocolino, cioko, ricky, luca, vicky, toty, genni-gessi, bobby, zamo, paco, papi, kiki, roco.cora,cipy,didy,riri,polly,samanta,rossy,ben, astea mi-au venit in minte.
Paco, Coco, Riki, Miki, Johanna( asa se numea papagalita mea ) Jako, Cici, Rico, Vicky, Cipy, Didy, Riri, Ben, Lupe, Tweety, Zoe, Amy, Ryuk....si mai sunt altele, dar momentan nu mai am idee .
Boss il chema si pe papagalul meu si imi place mult numele Boss.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!