| AllyPisicutza a întrebat:

m-am decis sa adopt un catelus insa nu stiu ce catelus mi s-ar potrivi.am pierdut multi catelusi la viata mea si nu mai suport.As vre aun catelus iubitor, jucaus, adorabil si as prefera sa fie talie mai mica happy insa nu ma supara daca e talie mare. as vrea aun catelus care sa aiba viata destul d elunga pentru ca am pierdut multi catelusi. sad Ce rasa imi recomandati? Dau funda pentru cea mai buna rasa! :*

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Cainii de rasa nu se doneaza, se cumpara! Niciodata nu vei stii cand moare, poate sa moara si la cateva zile cand il iei, dupa 2-3 ani daca ia vreo boala sau la batranete. Sunt la centru atatia catei de talie mica daca vrei sa adopti, daca nu strange 200-250e si cumparati un chihuahua, aceasta rasa are durata de viata destul de lunga.

10 răspunsuri:
| CrysMax a răspuns:

Poti sa-ti iei un bishon, pitbul, rodviler, sau un hasky mititel crede-ma hasky sunt foarte draguti cand sunt mici si sunt jucausi chiar si la varsta maturitatii
big grinwinking

| Danie1709 a răspuns:

Mops- lenes dar foarte dragut si cuminte

| ViperBlood a răspuns:

Eu zic ca cea mai jucausa si inteligenta rasa este Gloden Retriever (Labrador).Se folosesc si in politie pentru mirosul lor super dezvoltat si pentru ca se dreseaza usor, si sunt cainii perfecti pentru copii (In caz in care ai un copil tongue). Este rasa mare insa am inteles ca sunt si diferite talii (Medie, Mare, asa am inteles, nu-s sigur). Oricum se acomodeaza bine la bloc insa trebuie sa-i oferi multa atentie si sa il scoti de 3 ori pe zi minim afara.Costa undeva la 400Lei fara carnet de sanatate si fara buletin, iar cu ele cam 600Lei happy

Cauta informatii despre el pe Google.

| ScriptS3 a răspuns:

Terrier Yokshire-http://www.google.ro/......http?/url
e foarte dragut, cuminte si jucaus, de-acesta mi-as dori.

| boby03 a răspuns:

Akita Inu big grin

| ViperBlood a răspuns (pentru CrysMax):

I'm sorry but...rodviler? Aia is caini de paza(Curte), nu de bloc.

| Instagrama a răspuns:

Ia ti bichon..eu am si sunt foarte fericita, e superhee heee jucaus, nazdravan, pur si simplu adorabil.sau yorky

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti incerca un bichon maltez, pomeranian, chiuaua, schnauzer pitic, shih tzu.

| RedNose a răspuns (pentru ViperBlood):

1.Golden retriever e o rasa, labradorul alta.
2.Nici una din cele doua rase nu sunt de mai multe talii, golden-ul e de talie medie, iar labradorul de talie mare.
3. La 400lei gaseste cu carnet de sanatate, dar poate fi bolnav si/sau metis.
4.Cainii nu au buletine, poate vrei sa zici pedigree. Un caine cu pedigree costa de la 200e in sus.

| Laura927 a răspuns:

Adopta unul mic si fara casa, faci un lucru bun ai sa vezi.pup