| imax a întrebat:

M-ati putea ajuta cu un tutorial de configuratie basic pentru un DJ? Gen ce echipament am nevoie(nu de superstar de Tomorrowland, ci la o petrecere de Revelion), si cum anume functioneaza si chestii de genul. Multumesc mult, dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| simpluone a răspuns:

Cel mai ieftin si rapid, un calculator cu un program de dj, sau poti avea un calculator cu doua placi de sunet si un mixer, sau doua cd playere semiprofesionale si un mixer, si ceea mai scumpa doua cd playere profesionale, mixer si un sinteziator/recorder/program profesional DJ cu un IMac.
Pentru inceput si banuiesc ca ai un calculator cauta un programel de dj, ca sa inveti ce si cum cu BPM. mixarile, si asa mai departe. Mp3-uri gasesti destule si usor de procurat.
Pretul unui mixer poate varia de la 100-200 de euro pana la mii sau zeci de mii de euro. Cel ieftin o sa ti se strice, in genere un mixer ok calitate pret pioneer e cam 600 de euro.
Ceea ce am spus pana acum este doar in calitate de DJ (mixaj - preamplificare) nu am inclus amplificatorul si boxele partea de amplificare care sunt destul de scumpe.

2 răspunsuri:
| imax explică (pentru simpluone):

Salut! Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Am inceput cu Mixxx si m-am gandit sa descarc Traktor de pe FL. Imi poti recomanda de unde as putea achizitiona placile de sunet, sau daca ai putea sa imi pui link de recomandare pentru fiecare. Daca este nevoie iti dau skype sau email. Mersi big grin

| simpluone a răspuns (pentru imax):

Salut. Nu mai sunt la curent cu ultimele noutati. Imi pare rau cred ca mai mult te as incurca decat ajuta. Cauta pe forumuri pareri, despre fiecare soft de dj si placile folosite de acestia. Succes!